Poniżej zamieszczamy opinie wdzięcznych Podopiecznych i ich Rodzin

 

Opinie o „SeniorMed”

 

Dziękuję za opiekę nad babcią
Paweł Szczygielski

 

Dziękuję uprzejmie za opiekę nad moją ciotką Anielą Dyjak. Personel bardzo dobrze się opiekował oraz szefostwo. Polecam dom opieki dla innych osób. Warunki są bardzo dobre jak również opieka.
Jan Całka siostrzeniec

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad naszą mamą p. Michalczyk.
Rodzina Zielińskich

 

Dziękuję za miłą i profesjonalną opiekę nad moim bratem p. Sulowskim
Siostra M. Sulowska

 

Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moją mamą Ireną Nosek. Bardzo dziękuję
Elżbieta Stępień

 

Dziękuję za dobrą opiekę nad naszą mamą Ireną Gościcką, życzliwość i serdeczność personelu.
Rodzina Gościckich

 

Bardzo dziękujemy za wieloletnią opiekę nad mamą,życzliwość . Z podziękowaniem mamy Wandy.
Banaszek

 

Serdecznie dziękuję za opiekę w czasie pobytu mojego barat Marka Wożniaka. Pragnę nadmienić, że opieka jest wysoce profesjonalna, warunki i atmosfera bardzo dobre.
Z wyrazami szacunku
Maciej Wożniak

 

Serdecznie dziękuję za opiekę nad moją mama Janiną.
Z wyrazami wdzięczności córka

 

Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę nad moją mama Anna Szewczyk, która w okresie 2-óch lat spędzonych w Senior Med z osoby niechodzącej stała się osobą pełnosprawną. Spotkała się tutaj z życzliwością, sympatią i profesjonalizmem zarówno ze strony personelu medycznego jak i zarządu ośrodka.
Córka Małgorzata

 

Dziękuję za dobra opiekę nad naszą mama Anną Zakrzewską za życzliwość i serdeczność całego personelu.
Gabriela Giszcz

 

Serdecznie dziękuję za wzorcową opiekę i chęć niesienia pomocy w każdej chwili mojej mamie p. Żabińskiej
córka Danuta Grosik

 

Serdeczne podziękowania za troskliwą opiekę mojej mamy Haliny Pieniążek. Podziękowania dla personelu medycznego, opiekunek i rehabilitanta p. Jakuba od rodziny p Haliny
Córka Izabella Pieniążek

 

Serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę i rodzinne podejście dla mamy.
Wdzięczny syn Wojciech Ordon

 

Serdeczne podziękowania za opiekę nam moim mamą Jadwigą Malinowską dla całego personelu ośrodka.
Wdzięczna córka Grażyna Kubisz
p.s. Z pełną świadomością polecam Senior Med.

 

W imieniu całej rodziny serdeczne podziękowania dla całego personelu ośrodka za „ super” opiekę nad naszą mamą Krystyną Larek
Z wyrazami szacunku Andrzej Larek

 

Dziękuję za opiekę 2 tyg. Nad moją mamą, która przebywała z Domu Senior Med. Z powodu choroby alzhaimera. Dziękuję za czystość, pielęgnację i systematyczne podawanie leków. Mimo tego że mama nie wiele pamięta z tego co dzieję się wokół niej pomoc Państwa była nieodzowna.
Dziękuję Bożena (córka)

 

Bardzo dziękuję za fachową opieką i doskonały kontakt z opiekunkami ,pielęgniarkami i obsługa ośrodka .
Wszystkiego dobrego rodzina Danuty Madejak

 

Dziękuję za opiekę nad matą.
Kruszewski Łukasz

 

Dziękuję za wsparcie i opiekę nad tatą, zaprzyjaźnił się z opiekunami oraz sąsiadami z pokoju. Podziękowania dla Pana kuby , który robił co tylko mógł, aby tatę poruszać trochę.
Wszystkiego dobrego zdrowia życzy córka Iza Sarnocińska

 

Dziękuję bardzo za opiekę, wyrozumiałość i cierpliwość. Wszystkiego dobrego.
Rodzina Andrzeja Chabrowskiego

 

Z ogromnym podziwem patrzyłam na ogromne zaangażowanie i pracę całego zespołu, okazywanej wyrozumiałości i cierpliwości ciężko chorym ludziom.
Bardzo serdecznie pozdrawiam. Bożym

 

Bardzo piękne dzięki za profesjonalną opiekę pełną ciepła, dobroci, jaką odbiera mój mąż Leonard Terlecki od całego personelu. Pomimo krótkiego okresu przebywania w państwa placówce zdążyłam zauważyć, że personel nie tylko serdecznie czyny wszystko aby mąż czuł się tutaj dobrze, za co naprawdę bardzo wszystkim dziękuję
żona Wiesława Piotrowska

 

Dziękuję za opiekę nad moim tatą Tadeuszem Jaglińskim z podziękowaniami
córka Kamińska

 

Serdeczne Podziękowania dla Kierownictwa oraz całego Personelu Domu Opieki „Pod Świerkami” nad moją mamą Marianną Chojnowską. Mama pozostająca od trzech miesięcy pod Państwa opieką odzyskała świadomość na tyle, że uczestniczy w życiu Tego domu. Jest nieporównywalnie sprawniejsza umysłowo niż była w domu.
Dziękuję także za dobra współpracę przy sprawach organizacyjnych oraz za wyrozumiałość, jakiej potrzebuje każda rodzina, która znajdzie się w takiej sytuacji.
Barbara Dobrowolska

 

Moja Mama, Joanna Markiewicz przebywa w Pensjonacie „Pod Świerkami” od połowy marca 2014 roku. Zanim podjęłam decyzję o wyborze właśnie tego Pensjonatu, odwiedziłam osobiście kilka oraz przeglądałam oferty w internecie. Przy pierwszej wizycie urzekła mnie bardzo serdeczna, rodzinna atmosfera panująca w tym ośrodku i to zadecydowało że wybrałam Pensjonat „Pod Świerkami”. Bardzo się cieszę, że mama jest pod opieką tak profesjonalnego a zarazem ciepłego i serdecznego Zespołu. Mama jest zadbana i otoczona rodzinną atmosferą. Jest zadowolona. Ja jestem spokojna bo wiem, że w Pensjonacie Panie Pielęgniarki i Opiekunki dbają o mamę zarówno pod względem psychicznym jak i fizycznym. Są bardzo serdeczne, cieple, otwarte, komunikatywne i naprawdę z serc a dbają o swoich podopiecznych. Mam cały czas kontakt telefoniczny z kadra Pensjonatu,dla mnie ta forma komunikacji jest również bardzo ważna. Zawsze odbierane są telefony :).
Bardzo dziękuję za opiekę nad mamą, okazane serce całej kadrze Pensjonatu „Pod Świerkami” , Paniom Pielęgniarkom, Paniom Opiekunkom, Pani Kierowniczce.
Z wyrazami szacunku Ewa Bartoszewska córka Joanny Markiewicz

 

Wyrazy wdzięczności i podziękowania dla całego personelu w Domu Opieki „Pod Świerkami” za opiekę i pomoc w tym trudnym okresie życia mojej siostry Janiny Szczepaniak. Dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość.
Z wyrazami szacunku brat Tadeusz z rodziną

 

Serdecznie dziękuję personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami” a szczególnie Pani pielęgniarce – Joli za wspaniałą opiekę, okazane serce i doskonałą fachowość. Za otaczanie opieką mojej siostry Teresy.
Z wyrazami szacunku Maria Patykowska

 

Dziękuję za wspaniałą opiekę nad Tatą.
Katarzyna Muszyńska

 

Bardzo dziękuję za doskonałą opiekę nad Tadeuszem Celińskim – dobroć, wyrozumiałość i życzliwość.
Bożena Mariańska

 

Szanowni Państwo
Jestem pełna uznania dla Państwa Personelu za oddanie osobom wymagającym opieki. Moja ciocia znalazła w Ośrodku to, co było dla niej niezbędne, przede wszystkim ciepło, oddanie, poświęcenie i miłość.
Bardzo jestem wdzięczna
Z wyrazami szacunku i najwyższego uznania Grażyna Popławska

 

Bardzo dziękujemy całemu personelowi za wspaniałą opiekę nad naszą mamą Stanisławą Zbrzeźniak, która przebywała w tym Domu od m-ca października 2013 do lutego 2014 roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za taką opiekę. Napewno z czystym sumieniem będziemy polecać ten dom.
Z wyrazami wdzięczności i podziękowania Ewa i Piotr Zbrzeźniakowie

 

Przywieźliśmy tatę 27 grudnia. Był bardzo schorowany, ale został otoczony tu bardzo dobrą opieką i ciepłem. Jesteśmy za to bardzo wdzięczni całemu personelowi i kierownictwu. Z ręką na sercu możemy polecić Pensjonat innym potrzebującym, którzy nie mogą sobie dać już sami rady w domu bez profesjonalnej opieki.
Z wyrazami podziękowania żona i dzieci

 

Podziękowania za profesjonalną dotychczasową opiekę nad Moją Babcią Krzęćko dla całego personelu domu „ Pod Świerkami”
Maciej Krzęćko

 

Dziękujemy pielęgniarkom za opiekę nad naszą Babcią i Mamą Teresą. Za fachową opiekę, ciepłą atmosferę, życzliwość.
Sokołowska Beata

 

Przywiozłam moją mamę pod „Świerki” pełna sprzecznych uczuć, czy aby dobrze wybrałam dla niej dom, czy będę spokojna zostawiając ja tu. Teraz po trzech tygodniach wiem, że lepiej nie mogłam wybrać. Pani Małgosi, Ewie, Joli, Ani, Danusi, Hani i pozostałym Paniom, których imion jeszcze nie znam za opiekę nad moja mamą Władysławą Rowicką serdecznie dziękuję.
Ewa Mazek

 

Bardzo dziękujemy pani Kierowniczce oraz całemu Personelowi domu „Pod Świerkami” za dotychczasową serdeczną i życzliwą opiekę nad naszą Mamą.
T.S. Poniewierscy

 

Serdeczne podziękowania dla personelu Domu Opieki „Pod Świerkami” za opiekę prace i okazane serce mojej babci Zofii Kułaga.
wnuczka Agnieszka Cofałka

 

Serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę nad moją mamą p. Lucyną Jagodzińską. Panie pielęgniarki i opiekunki bardzo starają się żeby podopieczne dobrze się czuły.
Pietrowska Jadwiga

 

Podziękowanie dla personelu Domu Opieki „Pod Świerkami” za troskliwą opiekę nad mamą J.Karczewską.
Dziękują dzieci , Maria Mikuszewska i Renata Brajek

 

Panu Bogu i Wam Wielkie dzięki za Waszą posługę. Ciężka służba, ale jakże potrzebna. W dobie znieczulicy z nadzieją obserwuję i podziwiam za pracę i zaangażowanie. Mój tata jest krótko. Bardzo przeżywam gdy podejmowałam decyzję o takiej formie opieki. Teraz jestem spokojna. Atmosfera jak w domu.
Życzę wierności i wytrwałości
J. Karasińska

 

Uprzejmie dziękuję za troskliwą i serdeczną opiekę nad moją matką Alicją Saar.
Z życzeniami noworocznymi dla wszystkich pracowników domu opieki.
córka Joanna Ochorowicz, wnuk Tomasz Ochorowicz

 

Podziękowanie za dobra opiekę
Chciałabym bardzo podziękować w imieniu swoim, mojego brata i całej rodziny za ciepłą opiekę, dobra opiekę i serdeczność nad nasza Mama, Leokadią Bajer. Serdeczne podziękowania dla całego personelu domu opieki
Maria Bajer Alberg

 

Bardzo dziękujemy za opiekę nad babcią Haliną oraz ciepłą i serdeczną atmosferę.
Bartłomiej Wypustek

 

serdecznie dziękuję za bardzo troskliwą opiekę nad moją podopieczną p. Teresą Grochowską.
Z wyrazami szacunku dla całego personelu – opiekunka
Barbara Walewska

 

Dziękujemy bardzo za troskliwą opiekę i rodziną atmosferę nad Dariuszem Kwiatkowskim.
żona

 

Serdecznie dziękuję za opiekę nad naszą mamą Genią Soszka. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pielęgniarek, opiekunek i lekarzy.
Z podziękowaniem córki i syn.
Kowalczyk Marianna

 

Dziękuję bardzo za opiekę nad moją mamą całemu personelowi domu opieki
Bogusław Kamiński

 

W imieniu dwóch rodzin p. Ćwiek Jadwigi i p. Ireny Sępki
Serdecznie dziękujemy za fachowa opiekę i trud włożony w opiekę nad naszymi mamami. Jesteśmy bardzo zadowolone z pielęgniarek, opiekunek i lekarzy. Co jest odzwierciedleniem stan zdrowia naszych Am. Dom jest czysty, pachnący, Amman zadbane i wyżywienie typowo domowe.
z podziękowaniem
Janicka Ewa
Arczyńska- Ćwiek Izabela

 

Jak na razie wszystko w jak najlepszy porządku, całodobowa opieka pielęgniarki, mama czysta, zadbana, nakarmiona. Widać na pierwszy rzut oka, że zatrudnione osoby- personel jest jak najbardziej oddany sprawie opieki nad starszymi osobami.
Serdecznie dziękuję za opiekę nad bardzo „trudnym” pacjentem. Jestem pena podziwu dla państwa ciężkiej pracy.
Iga Ekiert

 

Serdecznie dziękuje za godny pobyt w Domu Opieki „Pod Świerkami” mojej mamy Danuty Mulawskiej. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
Andrzej Mulawski

 

Pragnę serdecznie podziękować za niezwykle miła i pena zaangażowania opiekę nad moim ojcem. Okazywana pomoc i serdeczność była dla niego niezwykle cenna. Dziękuję za wsparcie bez którego trudno byłoby nam się rozstać.
Tomasz Szczepański

 

Dziękuje uprzejmie z opiekę nad moja 92 letnia siostrą Krystyną Dumrat.
Michał Kolasiński

 

Ogromne wyrazy szacunku i podziękowania z a ofiarną, godną podziwu opiekę wszystkich Pań pielęgniarek i opiekunek w tutejszym domu opieki. Wasze ogromne serca, pełne miłości i ofiarnej pracy to cos wspaniałego i pięknego. Oby Pan Bóg dawał Wam siłę i wytrwałość .
P.S Żałuję tylko, że podczas miesięcznego pobytu mojej drogiej siostry Eli Kasprowicz nie udało się zobaczyć i poznać osobiście Pani Kierownik oraz Pani. dr Internisty i p. dr Psycholog. Za wszystko bardzo, bardzo dziękuję.
Barbara Olszewska oraz moja droga, kochana siostra
Elżbieta Kasprowicz

 

Serdeczne podziewania za opiekę, wytrwałość i serdeczność okazywaną mamie w naszym domu opieki „Pod Świerkami” składa córka, która jest pod wielkim wrażeniem. Podziękowania skierowane są zarówno do kierownictwa jak tez do całego personelu, który się mną zajmował.
z poważaniem szacunkiem
Córka Elżbieta Molak

 

W imieniu mojej Mamy Marianny chciałam bardzo serdecznie i niezmiernie ciepło podziękować całemu Personelowi o raz Kierownictwu Pensjonatu „Pod Świerkami”. Podziękować za profesjonalna oraz pełną zaangażowania i pełnej troski o moja Mamę, bardzo serdecznie podziękować oraz wyrazić szacunek i uznanie.
z poważaniem
Stanisław Kubas

 

Pensjonat „Pod Świerkami” spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przestronne, słoneczne pokoje i spokojna atmosfera sprawiają, że warunki są odpowiednie do stanu zdrowia pensjonariuszy. Personel profesjonalny, z dużym doświadczeniem, chętny do współpracy z rodzinami. Dziękuję serdecznie za okazaną pomoc mojej chorej Alzheimera mamie i polecą ten ośrodek każdemu kto będzie w potrzebie.
z wyrazami wdzięczności
Podrecka, córka

 

Dziękuję za bardzo dobra opiekę nad moim mężem Andrzejem. Jestem zadowolona i przedłużam opiekę.
Antolak

 

W imieniu męża i swoim serdecznie dziękuje za opiekę, cierpliwość i wyrozumiałość całemu personelowi.
Ksawera Litwin

 

Bardzo dziękuję za profesjonalna serdeczną opiekę nad ojcem w ostatnich dniach jego życia.
z wyrazami szacunku
Dziękuję za opiekę nad matką. Jestem zadowolony z pobytu matki w tym ośrodku.
Serdeczne podziękowania dla pań opiekunek, pielęgniarek i całemu personelowi za dobrą i fachowa opiekę oraz bardzo sympatyczne podejście do mojej babci Sabiny Sitorek.
z wyrazami szacunku
Rodzina Przybysławskich

 

Rodzina Zofii Tomczyk serdeczne dziękuje za troskę i opiekę okazano naszej Mamie i Babci w ostatnich Jej dniach.
Karolina Tomczyk

 

W imieniu całej Rodziny dziękujemy za profesjonalną opiekę i cierpliwość jaką okazał cały personel naszej matce Wandzie Talowskiej
Syn z rodziną

 

W imieniu całej rodziny dziękujemy za opiekę nad naszym tatą do końca jego dni.
z wyrazami szacunku
Składam serdeczne podziękowania Paniom Pielęgniarkom i całemu personelowi pensjonatu za miła i profesjonalną opiekę nad moja ciocią Haliną Koniorek. Troskliwa opieka, spokój i ciepła atmosfera, która panuje tutaj sprawia, że czuje się tu dobrze.
siostrzenica i brat

 

Moja Ciocia Zosia przebywa w ośrodku od miesiąca. Odnajduję Ciocię zadbaną, czystą, toczoną troskliwa opieką. Personel wkłada w opiekę nad Ciocią całe serce i wszystko co w człowieku jest najlepsze, a przede wszystkim czułość i ciepło.
z wdzięcznością dla wszystkich Państwa
Grażyna Popławska

 

W imieniu całej rodziny serdeczne podziękowania dla Pań Opiekunek, Pielęgniarek oraz Kierownictwa Pensjonatu „Pod Świerkami” za dotychczasową opiekę nad babcią Marią Jaroszewską.
z wyrazami szacunku
Tomasz Wójcik

 

Dziękujemy za opiekę nad naszym Tatą P. Józefem Koncewiczem. Dziękujemy także za profesjonalizm obsługi w tutejszym domu opieki.
D. Koncewicz

 

Dziękujemy za opiekę nad babcią Łucją Wajdzik.
Wnuczka z rodziną

 

Bardzo PASTWU DZIĘKUJĘ za opiekę nad moją mamą Ireną Dybowską. Mama jest zadowolona i bardzo zadbana, szczególnie dziękuję Paniom Pielęgniarkom.
Teresa Bartosiewicz

 

Pragnę wyrazić wdzięczność za opiekę ad moim dziadkiem Janem Gołeckim. Jest zadowolony i usatysfakcjonowany z państwa usług.
Wnuk Krzysztof

 

Bardzo serdecznie dziękujemy za opiekę nad naszą mamą, jesteśmy zadowoleni, a mama jest zadowolona i uśmiechnięta. Z poważaniem,
córka Bożena Łuczak i syn Krzysztof

 

Bardzo dziękujemy za opiekę nad moją babcią Heleną.

 

Wojtczak Waleria Halina serdecznie dziękuje za opiekę nad moim mężem Wojczak Hieronimem. Pielęgniarki pracują z poświęceniem, dobra jest opieka.
W.H. Wojczak

 

Serdeczne podziękowanie Pani Kierowniczce i personelowi domu opieki za serdeczną choć krótką opiekę nad moim Wujkiem. Kontakt z domem utrzymam, bo może się przydać.

 

Składam serdeczne podziękowanie dla kierownictwa i personelu domu opieki ,, Pod Świerkami’’ za troskliwą opiekę nad moją mamą. Serdeczne podziękowania od rodziny.

 

Moja Babcia – Stanisława Baranowska jest tu już około pół roku. Dzięki Paniom Pielęgniarkom i Opiekunkom, zawsze zadbana , czysta, najedzona. Bardzo się cieszę, że wybrałam da Babci właśnie ten dom. Babcia właśnie skończyła 89 lat, a dzięki wspaniałej opiece ciągle żyje. Serdecznie dziękuję, cała rodzina jest Paniom wdzięczna.
Ewa Baranowska

 

Serdecznie dziękujemy za dobrą opiekę nad moją mamą, aż do ostatnich Jej chwil.
Tomasz Boguta

 

Sympatycznym i opiekuńczym Paniom Pielęgniarkom oraz całemu personelowi za troskliwą opiekę nad naszą Babcią Władysławą Marczak. Serdecznie dziękujemy,
Syn Józef Marczak i wnuk Andrzej Marczak

 

Bardzo dziękujemy Paniom Pielęgniarkom oraz całemu personelowi za troskliwą opiekę nad moją bratową Zofią Stefańską.
Teresa Ponikiewska

 

Za troskliwa opiekę i serdeczne podejście do naszej Mamy.
Krzysztof i Jerzy

 

W imieniu swoim i rodziny chciałem podziękować za opiekę nad ojcem. Podziękowanie dla pani pielęgniarki za serdeczność i paniom pozostałym za opiekę i miłe traktowanie.
Stefan Wieczorek

 

Za troskliwą opiekę i serdeczne podejście do naszej Mamy.
Synowie Krzysztof i Jerzy

 

Bardzo dziękuję personelowi pensjonatu za troskliwą opiekę nad moją mamą Leontyną Bogutą.
Tomasz Boguta

 

Bardzo dziękujemy Paniom Pielęgniarkom i Opiekunkom za dobra i troskliwą opiekę naszym wujkiem Stanisławem Żurawskim, a Kierownictwu pensjonatu „Pod Świerkami” za sprawną organizację.

Anna Mirosz
Elżbieta Mirosz

 

Bardzo dziękuję personelowi pensjonatu za troskliwą opiekę nad moją mamą Leontyną Bogutą.
Tomasz Boguta

 

Bardzo dziękujemy Paniom Pielęgniarkom i Opiekunkom za dobrą i troskliwą opiekę nad naszym wujkiem Stanisławem Żurawskim, a Kierownictwu Pensjonatu ,, Pod Świerkami za sprawną organizację.
Anna Mirosz, Elżbieta Mirosz

 

Serdeczne podziękowania za fachową, serdeczną opiekę i życzliwość dla Dyrekcji oraz całego personelu domu opiek ,, Pod Świerkami’’.
Mirosław Bojanowski

 

Serdeczne podziękowania za fachową, serdeczna opiekę życzliwość dla Dyrekcji oraz całego Personelu domu opieki „Pod Świerkami”.
Mirosław Bojanowski

 

Bardzo serdecznie dziękuję kierownictwu, paniom Pielęgniarkom oraz Opiekunkom domu opieki ,, Pod Świerkami’’ za życzliwość i wspaniałą opiekę nad moją mamą Basią.
Hanna Kaźmierska

 

W imieniu żony oraz własnym składam nadzwyczajne podziękowania- szczególnie Pan Ewelinie Jasiczak oraz Panu Dyrektorowi Arkadiuszowi Kurzyńskiemu za bardzo serdeczną, ciepłą, rodziną opiekę nad nasza Mamą Stefanią Radzikowską. Oddzielne podziękowania składamy całemu Personelowi- Paniom Pielęgniarkom, Opiekunkom, które wkładały całe serce w tą opiekę.
Z wyrazami szacunku
Krystyna i Włodzimierz Radzikowscy

 

Serdecznie dziękuję za bardzo dobra opiekę nad moim ciężko schorowanym tatą, dużo serca i wysiłku, które Państwo na co dzień wkładają w opiekę praz za bardzo duże zaangażowanie i zrozumienie wszystkich problemów.
Z wdzięcznością
Lech Wojciechowski

 

Serdecznie dziękuję za bardzo dobrą opiekę nad moim ciężko schorowanym Tatą, dużo serca i wysiłku, które Państwo na co dzień władają w opiekę oraz bardzo duże zaangażowanie i zrozumienie wszystkich problemów. Z wdzięcznością,
Lech Wojciechowski

 

Serdeczne podziękowania dla opiekunek, Pielęgniarek i Kierownictwa Pensjonatu Pod Świerkami za troskliwą, bardzo dobrą opiekę nad moją mamą Zosią Zarębą.
Barbara Staszewska

 

Serdeczne podziękowania dla Opiekunek, Pielęgniarek i Kierownictwa Pensjonatu ,,Pod Świerkami’’ za troskliwą, bardzo dobrą opiekę nad moją mamą Zosią Zarębą.
Barbara Staszewska

 

Bardzo dziękujemy całemu personelowi i kierownictwu za krótką, ale bardzo dobra piekę nad moim ojcem.
Krzysztof Ś.

 

Składamy nasze serdeczne podziękowania dla Personelu i Kierownictwa Domu Opieki „Pod Świerkami” za bardzo dobrą opiekę nad naszym mężem, ojcem i dziadkiem Tadeuszem Studzińskim. Życzymy dalszej owocnej pracy dla dobra osób starszych.
w imieniu rodziny
W. Studziński

 

Bardzo dziękujemy całemu Personelowi oraz Kierownictwu za krótką, ale bardzo dobrą opiekę nad moim ojcem.
Krzysztof Świerszcz

 

Składamy nasze serdeczne podziękowania dla Personelu i kierownictwa domu opieki ,,Pod Świerkami’’ za bardzo dobrą opiekę nad naszym mężem, ojcem i dziadkiem Tadeuszem Studzińskim. Życzymy dalszej owocnej pracy dla dobra osób starszych. W mieniu rodziny,
Wiesław Studziński

 

Dziękujemy za opiekę wyrozumiałość i cierpliwość dla naszej mamy.
Anna i Lesław Wajdzik

 

Bardzo serdeczne dziękuję Kierownictwu, Paniom Pielęgniarkom oraz Opiekunkom Domu Opieki „Pod Świerkami” za życzliwość i wspaniałą opiekę nad moja mamą Basią.
Hanna Kaźmierska

 

Dziękujemy za opiekę, zainteresowanie i czuwanie nad babcią. Bezinteresowność jest najważniejsza, choć trudna do nabycia.

 

Serdeczne podziękowania kierownictwu i wszystkim paniom opiekunkom za troskliwą opiekę i życzliwość dla naszej mamy Genowefy.
Marceli, Ireneusz Filec

 

Serdecznie dziękuję kierownictwu i personelowi za opiekę nad moją mamą Zofią Przestrzelską, za życzliwy stosunek do nas i ogromną cierpliwość. Jest to dla mnie wielkie wsparcie.
Krystyna Gajewska

 

Ośrodek jest bardzo dobry, opieka bardzo dobra, a to przecież najważniejsze.
Jerzy D.

 

Serdeczne podziękowania za troskliwą opiekę dla Kierownictwa oraz personelu nad moją mamą Władysławą. Z poważaniem,
syn, Józef Marczak

 

Dziękujemy bardzo za opiekę nad tatą Stefanem Jankowskim, kierownictwu oraz całemu personelowi medycznemu.
Jankowski Dariusz

 

Bardzo dziękuję za wyrozumiałą, cierpliwą i profesjonalną opiekę nad babcią całemu personelowi Pensjonatu. Jest to wielkie zaufanie wdzięczność za wsparcie w opiece ad członkiem rodziny.
Piotr Rostkowski

 

Serdeczne podziękowania dla Kierownictwa oraz personelu za bardzo dobrą opiekę nad moją matką Genowefą Łydkowską. Z poważaniem córka,
Elżbieta Tyburska

 

Bardzo dziękujemy, szczególnie paniom pielęgniarkom , opiekunkom i całemu Personelowi za Wielkie serce i opiekę nad Naszą Mamą Wandą.
Wanda, Grzegorz Banaszek

 

Składam serdeczne podziękowania dla kierownictwa i całemu personelowi domu opieki ,, Pod Świerkami’’ za troskliwą opiekę i dobre ,,słowo’’ nad moją mamą Barbarą.
Hanna Kaźmierska

 

Dziękujemy za bardzo dobrą opiekę nad moją Ciocią, Personelowi i Kierownictwu domu opieki ,, Pod Świerkami’’.
A. Grabowski

 

Serdeczne podziękowania dla kierownictwa domu opieki ,, Pod Świerkami’’ za troskę i piekę nad moim kuzynem Włodzimierzem Jastrzębskim, będącym po wylewie i dochodzącym tu do zdrowia. Dziękuję,
Dorota Killer

 

Dziękuję bardzo za opiekę ad moją babcią, zapewnienie jej godnych warunków życia i radzenie sobie z trudnościami choroby. Życzę owocnej i dobrej opieki nad osobami, które tej opieki tak bardzo potrzebują.
Piotr Rostkowski

 

Serdecznie dziękuję całemu personelowi za troskliwą opiekę i będę miło wspominał dom opieki ,, Pod Świerkami’’.
S. Majewski

 

Serdecznie dziękuję za opiekę i troskę ad moją siostrą Irminą Kwiatkowską. Bardzo dziękuję całemu personelowi i kierownictwu ,,Pensjonatu Pod Świerkami’’.
Helena Dąbrowska

 

Dziękujemy za wspaniałą i miłą opiekę oraz serdeczne i gorące podziękowania dla Kierownictwa oraz całego personelu ,,Pensjonatu Pod Świerkami’’ za okazywanie serca i zrozumienia mojej mamie.
Józef Marczak

 

Szanowni Państwo,
Mówi się, że starość to samotność i smutek. Lecz dzięki Wam i Waszej trosce, miłej i przyjaznej atmosferze, Wasi pensjonariusze czują się jak u siebie w domu. Dlatego bardzo dziękuję za wspaniałą opiekę ad moją mamą Ireną Dudek. Widzę w jej czach spokój, poczucie bezpieczeństwa, a podczas rozmów wyraża samą pozytywną opinię. Życząc dalszych sukcesów serdecznie pozdrawiam cały personel.
Marek Winter

 

Serdecznie dziękuję za wspaniałą i profesjonalną opiekę nad moim bratem.

 

Mojego męża teściowa spędzała ostatnie lata w ,, Pensjonacie Pod Świerkami’’. Opieka w Pensjonacie jest na wysokim poziomie. Personel pielęgniarski z dużą życzliwością i ciepłem odnosi się do Pesjonariuszy W codziennym kontakcie Karolina odbierała opiekunki jak członków Rodziny. Dziękujemy za okazane ciepło i życzliwość osobo starszym.
Z poważaniem,
zięć z żoną

 

Moja mama otoczona była tu bardzo dobrą opieką, jakiej z pewnością nie zaznałaby w swoim mieszkaniu, w którym mieszkała sama. Otrzymywała dobre posiłki, była kąpana i przebierana. Niestety Pan postanowił zabrać ją do siebie.

 

Życzę temu domowi i wszystkim domownikom mieszkającym tu oraz całemu personelowi wszystkiego najlepszego oraz podziękowania za okazaną mi opiekę.
Turowska Maria

 

Serdeczne podziękowania za profesjonalną i życzliwą opiekę nad moją babcią.
Słotwiński Mateusz

 

Serdecznie dziękuję za fachową opiekę nad naszą mamą Mirewską Zofią
syn Kazimierz

 

Serdecznie dziękuję za bardzo dobrą opiekę. Czuję się tutaj jak w domu.
Zofia Poniewierska

 

Dziękuję za opiekę i miłą atmosferę, którą zapewniliście Pani Basi Perkowskiej.
Leonard Liber

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” przebywał mój Tata Stanisław Mizieliński. W czasie pobytu w okresie 2,5 miesięcy miał dobra opiekę. Atmosfera miła i serdeczna. Warunki dobre, czysto, bez zapachów. Stan higieniczny bez zastrzeżeń. Dziękuję za wszystko co dobre i że mój Tata mógł tu przebywać, że został przyjęty, kiedy była potrzeba. Będę polecała ten Pensjonat innym potrzebującym.
M. Kamińska

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” od ponad 4 miesięcy przebywa moja mama, Nadzieja. Przywieźliśmy ją tu aż z Białegostoku. Podobało nam się miejsce oraz dobra opinia usłyszana nie raz od znajomych. Dlatego dziś pragnę złożyć podziękowanie szczególnie na ręce p. Kierowniczki, która swoją osobą tworzy ciepły klimat wokół mieszkańców jak również uważam, że p. Ewelina potrafi zjednać sobie nie tylko mieszkańców jak również cały Personel. Dla każdego ma zawsze czas. Dzięki czemu serdecznie dziękuję za dotychczasową opiekę i troskę nad moją mamą. Wiem, że jest tu bezpieczna
Irmina, córka Nadzieji

 

Dziękuję za opiekę nad moja mamą, Jolantą Gulbinowicz-Miazga.
syn Rafał Miazga

 

Serdeczne i gorące podziękowania dla Kierownictwa oraz całego personelu Ośrodka „Pod Świerkami” za opiekę i zrozumienie, okazywanie serca pensjonariuszowi Zygmuntowi Kazimierskiemu, mojemu bratu.
Krystyna Dąbrowska

 

Z całego serca dziękuję za wspaniałą opiekę pracownikom Pensjonatu nad moim tatą Franciszkiem Dobija.
Wszystkim życzę błogosławieństwa Bożego.
córka Krystyna Burewicz

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad moją kuzynką p. Zofią Białą.
Dziękuję za bardzo miłą współpracę.
E. Waliszewska

 

Dziękujemy za opiekę nad ciężko chorą mamą, Heleną.
J. Pszczoła

 

„ Przyjaciele są jak gwiazdy….
– nie zawsze ich widać, ale zawsze wiadomo, że są !”.
Żardecka Leokadia

 

Bardzo dziękuję za opiekę i okazane serce.
Czuję się bardzo dobrze i jestem zadowolony.
Boczyński Franciszek

 

Gorące podziękowania za wspaniałą opiekę i życzliwość nam okazaną.
Wszystkim Paniom serdecznie dziękuję.
Alicja Kruszewska

 

Serdeczne podziękowania za opiekę i troskę dla mojej mamy Romany.
składa córka B. Pałgan

 

Dziękuję za opiekę nad moją mamą Henryką.
Gawinkowski

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad moją mamą, za cierpliwość i bardzo dobrą opiekę.
Marek Bałkowski

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad moja ciocią Irminą Skarżyńską. Za dobro i każdy uśmiech.
Ewa Lorenz-Gnieciak

 

Bardzo dziękuję za wspaniałą opiekę nad moją mamą p. Elżbietą Ochniewską.
Za każdą chwilę, za każdy uśmiech.

Dziękuję
Ochniewski Dariusz

 

Dziękuje bardzo za opiekę nad moim bratem Edwardem Lipcem, który może nie zawsze był wyrozumiałym dla ciężko pracujących Pań.
Dziękuje i przepraszam.
K. Drabik

 

Serdeczne podziękowania za opiekę i troskę nad moją ciocią p. Zosią oraz wyrazy wyrozumiałości i okazane serce – dla Personelu a szczególnie dla p. Eweliny, która zawsze dla każdego ma uśmiech, dobre słowo.
Elżbieta Rozmus

 

Pragnę podziękować całemu Personelowi za okazane serce i pomocną dłoń w każdej sytuacji.
Anna Sadowska

 

Serdeczne podziękowania za opiekę nad chorym ojcem.
M. Marlerska

 

Bardzo dziękuję za pomoc i opiekę nad moim ojcem Henrykiem Pielakiem
J. Rokicka

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad moim teściem , przede wszystkim za cierpliwość.
Grażyna Witek

 

Serdeczne podziękowania całemu personelowi Pensjonatu „ Pod Świerkami” za opiekę nad dziadkiem, Jerzym Wysockim.

B. Andrzejewska

 

Serdeczne podziękowanie Personelowi Pensjonatu „ Pod Świerkami” za życzliwość i wspaniałą opiekę.

J. Gulbinowicz-Miazga

 

Serdecznie dziękuje Panu Dyrektorowi oraz Personelowi za profesjonalną opiekę i bardzo dużo życzliwości.
Derezińska Stanisława

 

Serdeczne podziękowania za opiekę nad moim dziadkiem. Jestem teraz o niego bardzo spokojna, ponieważ wiem, że ma tutaj wspaniałą opiekę.
Marlena Zarzycka

 

W Pensjonacie „ Pod Świerkami” przebywam od 3 miesięcy. Jestem bardzo zadowolony z opieki. Personel jest bardzo miły, życzliwy i opiekuńczy, za co jestem bardzo wdzięczny.
Składam wszystkim serdeczne podziękowania.
Antoni Wnorowski

 

Z podziękowaniami za opiekę całemu Personelowi Pensjonatu „ Pod Świerkami”. Za miłą atmosferę, życzliwość i okazane serce.
K.Lipska

 

Serdeczne podziękowania za szczególną opiekę, służenie w każdej potrzebie. Wszystkim Wam, mówię serdeczne dziękuję!
Serdeczne podziękowania dla Personelu i Kierownictwa Pensjonatu „ Pod Świerkami” za profesjonalną opiekę i życzliwość, stworzenie rodzinnej atmosfery, możliwości odwiedzania mojej mamy Zofii Przestrzelskiej o każdej porze, cierpliwość i zrozumienie dla chorej osoby dotkniętej otępieniem starczym.
Serdeczne dzięki Krystyna Gajewska
KRYSTYNA GAJEWSKA
Skarżyńska Irma

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu „ Pod Świerkami” za profesjonalną opiekę i okazane serce oraz zrozumienie.
Z.Bekker

 

W Pensjonacie „ Pod Świerkami” przebywam od kwietnia 2009 r. opieka jest wspaniała, miła, domowa atmosfera, wyżywienie bardzo dobre.
S. Krawczyńska

 

Serdecznie dziękuję Panu Dyrektorowi i Pani Kierownik Pensjonatu „ Pod Świerkami” oraz całemu Personelowi za opiekę gdyż choruje na wiele chorób. Wszyscy są dla mnie dobrzy i okazują mi dużo serca.
B. Jankowski

 

Serdecznie dziękuję Panu Dyrektorowi oraz Personelowi za profesjonalną opiekę i dużo serca.
J. Żytkowicz

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” przebywam od ponad pół roku. Jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym ośrodku. Panuje tu miła, domowa i rodzinna atmosfera.
W. Sosnowski

 

Dziękuję serdecznie całemu Personelowi za opiekę i stworzenie bardzo dobrej serdecznej atmosferze, która bardzo pomaga w szybkim powrocie do zdrowia.
Wiesław Filip

 

Serdeczne podziękowania personelowi Domu Opieki „ Pod Świerkami” za bardzo życzliwą i troskliwą opiekę.

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym ośrodku.
Kazimiera Rode-Zdanowicz

 

Serdecznie dziękujemy za pobyt, za miłą obsługę, za życzliwość i troskę oraz serdeczność.
Z poważaniem Irma Lewińska i Irena Kurek

 

Dziękuje za dobrą opiekę nad moim Ojcem
Beata Kozydra

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu ? Pod Świerkami? za życzliwość i troskę w opiece nad moją żoną Anną.
Klimek

 

Pragniemy podziękować całemu personelowi za opiekę nad naszą mamą, serdecznie za wszystko dziękujemy.
Buraczewscy

 

Serdecznie dziękuję Panu Dyrektorowi oraz Personelowi za profesjonalna opiekę i dużo serca.
Garbacz Jolanta

 

Przebywam w Pensjonacie „Pod Świerkami” . Do chwili obecnej jestem zadowolona z pobytu. Nie mam zastrzeżeń do personelu. Z wyrazami podziękowania
Kwiatkowska Marianna

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” przebywa moja mama Zenona W. , jestem zadowolona ze sprawowanej tutaj opieki. Personel jest miły i opiekuńczy za co jestem wdzięczna.
Wesołowska

 

Gorące podziękowania całemu personelowi i kierownictwu za opiekę nad naszym tatą w ostatnich dniach jego życia. Stworzyliście Państwo w Pensjonacie „Pod Świerkami” ciepłą i domową atmosferę, która osobom starszym jest bardzo potrzebna.
córka Joanna Dżuchil

 

Szczęśliwe życie ? to nas otaczający dobrym sercem, pracowitością i szlachetnością. Takich ludzi poznaliśmy w Pensjonacie „Pod Świerkami”. Życzę dalszych sukcesów w ciężkiej i odpowiedzialnej pracy.
Grzegorz Bączkowski

 

Bardzo dziękuje za opiekę całemu personelowi i kierownictwu pensjonatu. Jesteście wspaniali i kochani dla nich.
Klaczyńska-Bubak

 

Pod adresem Dom ?Pod Świerkami? można pisać same serdeczne i miłe słowa. Serdeczne podziękowania całemu kierownictwu i personelowi za całokształt prac związanych z opieka nad pensjonariuszami.
Jerzy Karpowicz

 

Personelowi Pensjonatu „Pod Świerkami” dziękujemy za opiekę nad Marią Kubiak.
B. Kubiak

 

Serdecznie dziękujemy za opiekę nad naszą mamą. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu jej w Pensjonacie „Pod Świerkami”. Dziękujemy za troskliwą opiekę i wyrozumiałość.
Wolska

 

Dziękujemy bardzo personelowi placówki za troskliwą opiekę ,która otoczyli nasza mamę Zofię, w jej ostatnich chwilach życia .
Krzysztof i Anna Wolscy

 

Dziękuje bardzo całemu personelowi za troskliwą opiekę nad moim ciężko chorym Ojcem.
Zawalich Lech

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu „Pod Świerkami” za profesjonalną opiekę i okazane serce, i zrozumienie okazywane mnie jako osobie niewidzącej.
Andryszek Jadwiga

 

Serdecznie dziękuje za opiekę nad moją matką Czyżewską Haliną oraz za wyrozumiałość personelu.
Syn Czyżewski

 

Serdeczne podziękowanie za opiekę nad moim tatą Zygmuntem Dziekanowskim całemu personelowi oraz za cierpliwość i wyrozumiałość.
Serdecznie dziękujemy kierownictwu i personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami” za troskę i pielęgnację nad nasza mamą.
Janina Sobkowicz
Córka z rodziną

 

Bardzo serdeczne i gorące podziękowania Kierownictwu i całemu Personelowi Pensjonatu „Pod Świerkami” składa rodzina
Heleny Szacht

 

Bardzo dziękuję za opiekę całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu. Jesteście wspaniali
Irena Janicka

 

Wyrazy podziękowania za opiekę nad moim tata Janem Smutkiem i okazywaną życzliwość oraz dużo wytrwałości i miłości całemu personelowi składa
Córka Jana Smutka

 

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszym niesfornym „ANDRZEJKIEM PIASECKIM”. Dziękujemy za cierpliwość i opiekuńczość całemu wspaniałemu: PERSONELOWI I KIEROWNICTWU.
córka z rodziną

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu „Pod Świerkami” za miłą opiekę oraz okazane mi serce. Serdecznie dziękuję
Dziedzic Marianna

 

Moja mama, p. Ola Pecio przebywa ?Pod Świerkami? od roku. Jestem wdzięczna za opiekę nad nią, jak również za gotowość do niesienie pomocy w załatwianiu różnego rodzaju spraw wykraczających poza codzienną opiekę nad mamą. Lubię też bardzo p. Ewelinę za jej serdeczność i przychylność. Dziękuję Wam wszystkim
Halina Kowalska

 

Serdecznie dziękuję za opiekę w Pensjonacie „Pod Świerkami”
Gago Marian

 

Przebywam w Pensjonacie już bardzo długo. Do chwili obecnej jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym domu. Panuje tu miła, domowa i rodzinna atmosfera.
Łucja Kulaszyńska

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu ?Pod Świerkami? za profesjonalną opiekę, okazane serce i zrozumienie.
J. Ciećwierz

 

Z podziękowaniami za opiekę Kierownictwu i personelowi domu opieki „Pod Świerkami”. Za miłą atmosferę, pyszne jedzenie, czystość.
Anna Łopatowska

 

Serdecznie dziękuję za opiekę Kierownictwu
Marian Brodowski

 

Serdeczne podziękowania za dobrą opiekę w Pensjonacie „Pod Świerkami” jak i zarówno za miły nastrój, w którym się świetnie wypoczywa.
Ewa Jastrzębska

 

Dziękuję za troskę i opiekę nad moim Kuzynem Januszem Galewskim.
Z poważaniem Barbara Kujawska

 

Dziękuję za krótki co prawda ale spokojny okres pobytu teściowej w Domu Opieki „Pod Świerkami”. Dziękuję również za wyrozumiałość personelu i życzliwą opiekę.
Z szacunkiem Barbara O.

 

Dziękuję za krótki co prawda, ale spokojny okres pobytu teściowej w Domu Opieki „Pod Świerkami”. Dziękuję również za wyrozumiałość personelu i życzliwą opiekę.
Z szacunkiem Barbara Osipia

 

Moja mama w Domu Opieki ?Pod Świerkami? przebywa od dnia 21.07.07r. do dnia dzisiejszego tzn. 3 miesiące, jeżeli chodzi o pobyt to rodzina jest zadowolona, ponieważ jest dobra opieka i jedzenie, personel jest miły i sympatyczny.
Z poważaniem Teresa Kowalik

 

Z podziękowaniami za opiekę Kierownictwu i personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami”. Za miłą atmosferę, pyszne jedzenie, czystość (mojej Cioci).
Elżbieta Rozmus z Krakowa

 

Nasza Mama i Babcia przebywa w domu opieki „Pod Świerkami” już 2 miesiące. Jest otoczona troskliwą opieką. W domu panuje mila atmosfera, jest czysto i sympatycznie. Bardzo dziękujemy za wspaniałą opiekę.
Rodzina Wójcików

 

Rodzina Mariana O. pensjonariusza przebywającego w Pensjonacie „Pod Świerkami” jest bardzo wdzięczna pracownikom domu opieki za bardzo dobrą opiekę jaką otoczyliście naszego ojca i dziadka oraz za stworzenie mu przyjaznej, domowej atmosfery.
Rodzina Porębskich

 

W Pensjonacie Pod Świerkami przebywa mój mąż Jerzy Krzemiński. Cały personel opiekuje się chorymi bardo dobrze, ciepło i serdecznie. Z podziękowaniem za trudną pracę.
Irena Krzemińska

 

Wyrazy podziękowania nad moją teściową Lucyną K. i okazywaną życzliwość i miłość oraz dużo wytrwałośći. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że przebywa w Pensjonacie „Pod Świerkami” i ma fachową opiekę medyczną.
Rodzina Mariana O.,pensjonariuszaprzebywjącego w Pensjonacie „Pod Świerkami” w Aninie jest bardzo wdzięczna pracownikom Domu Opieki za bardzo dobra opiekę,jaką otoczyliście naszego ojca i dziadka oraz za stworzenie mu przyjaznej, domowej atmosfery.
Z poważaniem Rodzina P.

 

Gorąco i bardzo serdecznie dziękujemy całemu personelowi i kierownictwu Pensjonatu za profesjonalną opiekę nad naszą mamą Henryką S. Cieszymy się bardzo z klimatu rodzinnego jaki państwo stworzyli w którym to nasza mama czuje się bardzo dobrze i jest zadowolona. Dziękujemy
Marek S. z siostrą Bożeną

 

W imieniu Romualda Karczewskiego pragnę podziękować całemu personelowi za super opiekę.
Córka z rodziną

 

Od dn. 29.07.2003r przebywa tu nasza Mama. Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki wszystkich opiekujących się osób. Szczególnie dziękujemy Pani Teresie i Panu Marcinowi. Wiemy doskonale, że nasza Mama jest bardzo wymagającą osobą.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy.
Ewa i Piotr I.

 

Jestem w tym pensjonacie od kwietnia 2005r. Jechałam tutaj z wielką obawą, ale okazało się, że niepotrzebnie, bo atmosfera jest bardzo serdeczna, miła, Panie opiekunki bardzo troskliwa.
Zofia Ż.

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” przebywam od około trzech miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z opieki jaką tu otrzymałam. Czuję się tu dobrze przede wszystkim dzięki miłej atmosferze. Kierownictwu i personelowi jestem wdzięczna za troskę oraz wsparcie jakim mnie tu otoczono.
Składam serdeczne podziękowania.
Leokadia Sz.

 

Jestem bardzo zadowolona z pobytu mojej mamy Apoloni P. Chociaż przebywała tylko jeden miesiąc w tutejszym ośrodku, a ma 97 lat. Moja mama po przebyciu zapalenia płuc odzyskała w tutejszym ośrodku zdrowie. Bardzo dziękuję za pomoc i opiekę nad moją mamą.
D.W.

 

Jestem bardzo zadowolony z pobytu dziadka Jana M. w tutejszym ośrodku. Jedzenie i opieka jest bardzo dobra. Dziadek wygląda bardzo dobrze. Serdecznie dziękuję za opiekę nad dziadkiem.
M.S.

 

Serdeczne podziękowania personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami” za życzliwość i troskę w opiece nad moją mamą Ireną w ostatnich miesiącach jej życia.
Z uszanowaniem Jerzy P

 

„Człowiek jest tyle wart ile daje drugiemu człowiekowi” według tego kryterium Personel Pensjonatu Pod świerkami w Aninie jest bezcenny, ponieważ daje swoim podopiecznym ciepło, serdeczność, czułość i troskę. Doświadczyła tego nasza kuzynka Joanna M., która tu się czuje jak we własnym domu (z ogrodem i kotkami). Dziękujemy za okazane serce, troskę i życzliwość, którą personel jej okazywali.
Tamara i Andrzej M.

 

Serdeczne podziękowanie Personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami” za życzliwość i troskę w opiece nad moją mamą Ireną S.
Córka Agata

 

Nasza mama przebywa w Pensjonacie „Pod Świerkami” od 1 marca 2006 r. Jest bardzo zadowolona z obecności wielu serdecznych pensjonariuszy i opiekunów, którzy są osobami dbającymi o wygodę i dobro osób tu mieszkających. Podoba nam się serdeczność i typowo domowe warunki w tym domu. Mamy nadzieję, że nasza mama będzie się długo czuć w tym domu dobrze i w zdrowiu i serdeczności będzie przebywać w domu „Pod Świerkami” długo i szczęśliwie.
Syn Roman i synowa Martyna

 

Serdecznie dziękujemy za profesjonalną pomoc i serdeczną opiekę, okazywaną naszej 84 letniej Mamie Eugenii O., która trafiła do Pensjonatu „Pod Świerkami” po zasłabnięciu i po pobycie w szpitalu. Mama przebywa u Państwa i odzyskuje siły dopiero od kilku tygodni, a już jesteśmy przekonani, że w Pensjonacie „Pod Świerkami” znalazła serdeczną, rodzinną atmosferę i warunki do rehabilitacji, jakie trudno byłoby nam zapewnić Jej w domu. Mama jest bardzo zadowolona z opieki i stworzonych jej warunków. Wszyscy uważamy, że Państwa Pensjonat to najlepsze miejsce dla naszej Mamy. Serdecznie dziękujemy za to Kierownictwu i Personelowi Pensjonatu.
Syn Tomasz O., synowa Jolanta O.

 

Serdecznie chciałem podziękować za opiekę nad naszą schorowaną mamą, która u Państwa znalazła chęć dalszego życia i poprawy zdrowia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z bardzo dobrej opieki. Życzę kierownictwu oraz całemu personelowi duzo zdrowia i sukcesów w pracy zawodowej i rodzinnej.
Z pozdrowieniem Henryk D, Bożena S.

 

Moja babcia Henryka M. była „Pod Świerkami” tylko kilka dni, kilka ostatnich dni przed śmiercią. Jestem przekonany, że dzięki opiece były to spokojne dni.
Piotr M.

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu „Pod Świerkami” za profesjonalną opiekę i okazane serce i zrozumienie okazywane mojemu bratu Józefowi M. Serdeczna i rodzinna atmosfera sprawia, że brat czuje się bardzo dobrze a ja mogę być spokojna i zadowolona.
Barbara N

 

Wyrazy uznania za troskliwą opiekę i tworzenie klimatu rodzinnego domu. Podziękowania dla kierownictwa i pracowników, którzy starają się zaspokajać z pozytywnym skutkiem potrzeby osób powierzonych ich opiece.
Bardzo dziękuję Małgorzata B w imieniu Ani Sz.

 

Moja Ciocia, Lucyna K., 90 lat przewróciła się na chodniku, łamiąc swoją prawą kość udową. Wszczepiono jej endoprotezę. Była to dla naszej rodziny katastrofa, nie byliśmy w stanie zagwarantować jej całkowitej opieki. Dla mnie Pensjonat dla Osób Starszych „Pod Świerkami” był wybawieniem. Cieszę się ogromnie, że moja Ciocia znalazła tutaj doskonałą opiekę. Wszyscy są bardzo mili, życzliwi i oddani sprawom Cioci i innych pensjonariuszy. Panuje tutaj domowa atmosfera, jest znakomite wyżywienie, jest rehabilitacja i wszystko, co jest potrzebne starszym osobom. To wszystko sprawia, że wierzę w to, że Ciocia zacznie chodzić dzięki wspaniałej opiece całego personelu. Dziękuję wszystkim w imieniu Cioci.
Wdzięczny Adam K.

 

Jechałyśmy z sąsiadką pełne obaw, jak wszyscy, ja podjęłam trudną decyzję, sąsiadka bo bała się nowego życia.

Powitała nas pielęgniarka już przy taksówce, miłym, ciepłym uśmiechem przedstawiła i zapytała się o imię Pani Danusi, czyli mojej sąsiadki ? to nas bardzo ośmieliło. Dyrektor zgodził się na przestawienie mebli na naszą prośbę, powieszeniu naszych obrazów, pokój był ciepły, miły i kolorowy.

Trafiłyśmy dobrze, bardzo dobrze. Sąsiadka ma dobrą opiekę, dobre, bardzo smaczne jedzenie i miłą atmosferę.

Kierownictwu dziękujemy i życzymy dużo sukcesów.
Danuta Spennadel, Ewa Piotrowska

 

Serdeczne podziękowania całemu Personelowi i Kierownictwu Pensjonatu „Pod Świerkami” za miłą i serdeczną opiekę.
Olszewska Eugenia

 

W Pensjonacie przebywałem w dniach od 24.06.-09.07.2004r. po uprzednim przebywaniu w szpitalu. Pokoik nr 1 jest schludny, przyjemny i nie krępujący swobodnego przebywania. Troskliwą opiekę sprawują doskonały-skrupulatny lekarz oraz pielęgniarki, które mają także nocne dyżury. Pensjonariuszom w zależności od stanu zdrowia aplikuje się odpowiednie lekarstwa oraz serwuje smaczne i urozmaicone posiłki według zaleceń lekarza.Pielęgniarki dbają o higienę osobistą chorych oraz stosują odpowiednie formy rehabilitacji i udzielają wszechstronnej pomocy. Pomieszczenia pensjonatu są czyste, posprzątane, wyposażenie jest stale przygotowywane do natychmiastowego użycia i korzystania. W pensjonacie panuje miła, rodzinna atmosfera i wszechstronna opieka, która umożliwia podleczenie się, zrelaksowanie oraz nabranie sił witalnych. Pan Dyrektor jest bardzo wyrozumiały, skrupulatny i wymagający oraz konsekwentny w poczynaniach i działaniu. Wobec tego Personelowi Pensjonatu należą się słowa najwyższego szacunku oraz uznania i w ten sposób wyrażam swe serdeczne podziękowania.
Jan Kubacki

 

Mój mąż Jan Kryszczyński przebywał tutaj 3 tygodnie. Miła atmosfera i uśmiechnięte twarze osób przebywających tutaj przekonały mnie do tego miejsca. Jestem bardzo wdzięczna całemu personelowi – za ogromne serce, życzliwość, ciepło, radość jaką wnoszą do tego domu. Mąż mimo swojej choroby Alzheimera bardzo dobrze zaadoptował się i polubił tę rodzinną atmosferę.

Serdecznie dziękuję za cierpliwość, wyrozumiałość, troskę i wspaniałą opiekę jaką mąż został otoczony.
M.K.

 

Nasz tata przebywa w tutejszym pensjonacie od kilku miesięcy. Jesteśmy bardzo zadowoleni za opieki nad Romanem Z przesympatycznego personelu. Jest piękna okolica, fantastyczne warunki jak w domu. W domu bywał głodny, tutaj się to nie zdarza. Jest zawsze czysty, ogolony i zadowolony. Panie pracujące tu są bardzo miłe, zawsze uśmiechnięte. Cała nasza rodzina dziękuje za wszystko.
M.Z. – córka

 

Serdeczne podziękowania personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami” za życzliwość i troskę w opiece nad moją mamą.
J.P

 

Z pobytu w Pensjonacie „Pod Świerkami” jestem zadowolona. Czas w tym domu spędzam miło, w towarzystwie innych osób. Dobra opieka personelu i lekarza wpływa na to, że mój stan zdrowia poprawił się. Przebywam tu już rok i 4 miesiące. Ładna okolica i świeże powietrze dobrze na mnie wpływają.
Rupiewicz Izabela

 

W pensjonacie „Pod Świerkami” przebywam od kwietnia 2005r. Opieka jest wspaniała, miła domowa atmosfera, wyżywienie wyśmienite. Tutaj poprawiło mnie się zdrowie oraz apetyt. Wszystkim życzę w innych pensjonatach takiej opieki.
R.K.

 

Przebywam w Pensjonacie od dnia 19.06.2004 roku. Do chwili obecnej jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym pensjonacie. Panuje tu miła, domowa i rodzinna atmosfera. Nie mam zastrzeżeń do personelu.
A. Blejsz

 

Mój tata przebywał w pensjonacie od 3 lipca do 28 sierpnia 2005r, po przebytej operacji kości udowej. Po długich poszukiwaniach domu opieki dla Taty zdecydowaliśmy się na Pensjonat „Pod Świerkami” z powodu pokoju na parterze, pięknego terenu wokół domu i uprzejmej kadrze opiekunów.

Jestem bardzo wdzięczna całemu personelowi, pielęgniarkom za ogromne serce, życzliwość i ciepło jaką otoczyli mojego tatę.

Dziękuję również Panu Marcinowi-rehabilitantowi za postawienie mojego taty na „nogi” .Takich domów opieki jak ten powinno być więcej. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.
Ja i mój tata

 

Od kilku miesięcy przebywa w miesięcy przebywa „Pod Świerkami” mój wujek Stanisław Podsiadło. Po śmierci żony i pobycie w szpitalu załamał się psychicznie.

Personel Pensjonatu otoczył go troskliwą opieką i robi wszystko aby czuł się jak w domu. Dobremu klimatowi Pensjonatu służy piękne położenie.

W imieniu rodziny dziękuję.
Podsiadło Piotr – syn

 

Jubileusz setnych urodzin naszej mamy, babci i prababci – Marianny Cz. przypada w rocznicę jej pobytu w Pensjonacie „Pod Świerkami”, w tym uroczystym dla nas dniu składamy serdeczne podziękowanie za troskliwą opiekę – Kierownictwu i Całemu Personelowi pomocniczemu za troskliwą opiekę nad Jubilatką.
Córki, Zięciowie, Wnuczki i Prawnuczki

 

W pensjonacie „Pod Świerkami” gdzie przebywam od 3-ch miesięcy jest wzorowa opieka i niespotykana dbałość o pensjonariuszy, rodzinna atmosfera ? za co serdecznie pragnę podziękować.
Apolinary Grochowski

 

Od 27.07.2005r. przebywa nasza mama. Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki wszystkich opiekujących się osób. Szczególnie dziękujemy Pani Teresie i Panu Marcinowi. Wiemy doskonale, że nasza mama jest bardzo wymagającą osoba. Jeszcze raz bardzo dziękujemy.
Ewa i Piotr Ilczuk

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” przebywa moja Mama-Anna R. Dzięki miłej, przyjaznej starszym ludziom opiece czas mija tak szybko, że to już drugi rok pobytu Mamy.

Często odwiedzamy mamę i jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki jaką jest otoczona, a co najważniejsze sama Mama chwali sobie pobyt w Pensjonacie.

Dziękujemy Dyrekcji i Personelowi pensjonaty za tak dobrą, wykonywaną z sercem pracę.
Córka T.M.

 

W pensjonacie „Pod Świerkami” przebywa moja mama Jadwiga B. od 10 miesięcy jestem zadowolony z opieki. Personel jest bardzo miły i opiekuńczy za co jestem wdzięczny. Składam serdeczne podziękowania.
Syn T.B.

 

W Pensjonacie „Pod Świerkami” przebywam od 8-u miesięcy. Stosunki między Personelem a Pensjonariuszami są dobre. Jestem zadowolony z opieki, oby było tak dalej. Za wszystko z góry bardzo dziękuję.
R.CZ.

 

Pani Regina już prawie trzy miesiące przebywa w tym pensjonacie. Podkreśla życzliwość i kompetencje personelu. Bardzo ważne jest, że o każdej porze dnia i nocy można liczyć na pomoc. Jedzenie jest smaczne. Panie opiekujące się pensjonariuszami są serdeczne i oddane.
W imieniu Pani Reginy B. i w swoim własnym K.D.

 

Przebywam w tym pensjonacie od 16.09.2004 roku. Do chwili obecnej jestem zadowolona z pobytu. Nie mam zastrzeżeń do personelu. Z wyrazami szacunku
M. Dorobczyńska

 

Mama przebywa w Pensjonacie pod Świerkami od lutego 2005r z pobytu tutaj jest bardzo zadowolona, chwali sobie smaczne jedzenie i sympatyczną obsługę personelu i domową atmosferę. Odwiedzam często mamę nie tylko sama, z kuzynami i koleżanką i wyrażamy bardzo serdeczne podziękowanie za tak serdeczną atmosferę. Z wyrazami głębokiego szacunku
Córka Z.K.

 

Moja mama przebywa już w pensjonacie od roku. Jest bardzo zadowolona z pobytu. Kierownictwo pensjonatu jest bardzo sympatyczne i dba o wszystkich. Pielęgniarki czuwają dzień i w nocy, są bardzo uczynne i miłe. Są pracowite i dbają o czystość i higienę. Kucharki smacznie gotują i urozmaicają manu. Za wszystko bardzo dziękuję.
D.F.

 

W pensjonacie „Pod Świerkami” mieszka mój dziadek Czesław R. Odkąd tutaj jest stał się radosny i pogodny. Bardzo się cieszę, że może przebywać z życzliwymi, ciepłymi ludźmi. Jestem o Niego teraz spokojna bo wiem, że ma tu dobrą opiekę. Pensjonat ten przypomina mi ciepłą, górską chatkę. Bardzo dziękuję personelowi za to, że tak wspaniale opiekują się moim kochanym dziadkiem.
K.R.

 

Już drugi rok mój mąż Rudolf K. przebywa w Domu Opieki pod Świerkami w Aninie. Ja jestem bardzo częstym gościem, przyjeżdżam co drugi dzień i z całą stanowczością stwierdzam, że ośrodek ten jest prowadzony bardzo dobrze. Przede wszystkim zapewniona opieka lekarska, personel jest czuły, uśmiechnięty, dba o pensjonariuszy. Ośrodek ten jest umiejscowiony w przepięknym zakątku Anina ? ciszą, las oraz duży taras.
J.K.

 

W dniu dzisiejszym nasza Mama Stanisława T. obchodziła 81-sze urodziny. Wspólnie ze wspaniałym personelem Pensjonatu ?Pod Świerkami? zorganizowaliśmy huczną imprezę urodzinową. Pani Kierownik umiliła wszystkim popołudnie wesołą, biesiadną muzykę. Z przyjemnością patrzyłyśmy na doskonale bawiące się pensjonariuszki. Widać, że pobyt w tym miejscu im służy.
Agnieszka T, Marzena D

 

Pobyt w domu opieki pod nazwą „Pensjonat pod Świerkami” ma wiele zalet. Dom położony jest w pięknej okolicy, otoczony zielenią. Pensjonariusze otoczeni są troskliwą opieką Kierowniczki, lekarza, pielęgniarek i personelu pomocniczego. Wyżywienie jest smaczne i obfite. Atmosfera jest przyjemna i swobodna.
Pensjonariuszka I.T.

 

Po rocznym pobycie w szpitalu, szukałam miejsca, gdzie moja ciocia Henryka W. mogłaby nabrać sił. Znalazłam „Pensjonat pod Świerkami”, tu w domowej atmosferze nabiera chęci do życia. Opieka jest troskliwa, jedzenie doskonałe. Bardzo dziękuję całemu personelowi.
E.E.

 

Dziękujemy za opiekę nad naszą mamą Marią W. Zaobserwowałyśmy, że mama jest tutaj spokojniejsza, z przyjemnością zjada prawie wszystkie posiłki, czego w domu nie robiła. Personel jest bardzo miły za co dziękujemy.
E.CH.

 

W domu „Pod Świerkami” przebywam od grudnia 2004 r. Wyżywienie bardzo dobre, opieka też. Dziękuję bardzo za wszystko.
I.N.

 

Serdeczne podziękowania za opiekę nad moją mamą – aktorką Zofią Sykulską-Szancer, która przebywała w pensjonacie kwiecień-maj 2005.
J.SZ.

 

Serdecznie dziękujemy kierownictwu i personelowi Domu Opieki „Pod Świerkami” za troskę i pielęgnację nad nasza mamą Kazimierą.
Rodzina Łopacińskich

 

W domu „Pod Świerkami” przebywa moja babcia Z.S. Jestem mile zaskoczona miejscem i panującą tu domową i ciepłą atmosferą. Tutaj nie ma lepszych i gorszych. Panie podchodzą do wszystkich mieszkańców z sercem. Dlatego oddałam w Państwa ręce moją babunię i wiem, że będzie jej tutaj tak dobrze, jak w domu. Dziękuję za opiekę na nią.
K.S.

 

Mój mąż jest już u Państwa od miesiąca. Bardzo się uspokoił no i zaczął jeść jak dorosły człowiek. Do tej pory o jedzeniu tylko myślał. Bardzo chwali całą opiekę, która robi wszystko bardzo dobrze i jest miła. Pokoje są czyste, ubranie uprane, jedzenie bardzo dobre. Mąż specjalnie chwali Panią Elżbietę. Przy mojej chorobie mieszkanie męża tutaj jest bardzo dobrym wyjściem z ciężkiej sytuacji. Dziękuję całej dyrekcji za tak prowadzony dom i panu dyrektorowi, który ma troskę nad będącymi tu ludźmi.
J. S-R

 

Maja Mama przebywa w Pensjonacie od lipca 2004r. Odwiedzam ją bardzo często, więc miałam możliwość obserwowania życia codziennego ?Pod Świerkami?. Profesjonalna opieka, życzliwa i ciepła. Bardzo smaczne posiłki. Pokoje czyste i funkcjonalne. Pensjonariusze zadbani i uśmiechnięci. Wielkie dzięki. Mogę być spokojna, że mama jest bezpieczna.
Z.S.

 

W pensjonacie „Pod świerkami” od miesiąca lutego 2006r. przebywa Mój Wujek A. Głowacki. Będąc osobą starszą, po nagłej poważnej operacji wymagał fachowej opieki i pomocy przez całą dobę. Tu w rodzinnej atmosferze pracownicy zaspakajają pensjonariuszom wszystkie potrzeby bio – psychospołeczne. Po trzech miesiącach dostrzegam dużą poprawę „na ciele i duchu” u Mojego Wujka. Praca z ludźmi ” w jesieni wieku” wymaga dużo cierpliwości, wyrozumiałości i dobroci serca. Cieszę się, że te cechy charakteru posiada cudowny personel pensjonatu. Gratuluje Dyrekcji.
T. Wiśniewska

 

Często odwiedzam tatę, który przebywa w Pensjonacie od lipca. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalnej i bardzo życzliwej opieki. W pensjonacie jest czysto i schludnie, przykłada się dużą uwagę do higieny osobistej pacjentów. Posiłki są bardzo apetyczne a z rozmów z tatą wiem, że również bardzo smaczne i urozmaicone.
A.R.

 

Dnia 6.03.2005 odwiedziłam swoją babcię M.B. Mimo, że babcia jest w bardzo ciężkim stanie jej nastawienie jest pozytywne. Jedzenie jest bardzo smaczne a opieka profesjonalna i pozytywnie nastawiona do pensjonariuszy. Serdeczne podziękowania dla Dyrekcji oraz Personelu.
Magdalena ……

 

Dnia 5.03.2005r odwiedziłam swoją babcię Z. S., która przebywa w Państwa pensjonacie drugi miesiąc. Pensjonat wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, szczególnie to, że jest bardzo czysto a obsługa jest bardzo miła. Zauważyłam, że posiłki są bardzo apetyczne, z relacji babci wiem, że jej używana bielizna i odzież są codziennie prane. Z rozmowy z babcią wnioskuję, że nie ma Państwu nic do zarzucenia, ze wszystkiego jest bardzo zadowolona. Dzisiaj szczególnie chwali młodą wolontariuszkę, która okazuje jej dużo serca. Serdecznie dziękuję Panu Dyrektorowi oraz Personelowi za profesjonalną opiekę i dużo serc
K.S.

 

Dnia 5.03.2005r. odwiedziłyśmy babcię S. L., która przebywa w pensjonacie od niedawna. Bardzo podoba nam się ten pensjonat. Jest tu bardzo miła atmosfera i obsługa. W pokojach jest czysto i schludnie. Z rozmowy z babcią wnioskuję, że jest bardzo zadowolona i szczęśliwa. Serdecznie dziękujemy Panu Dyrektorowi oraz całemu Personelowi za opiekę.
Opiekunka wraz z siostrą.

 

W dniu 5.02.2005r. odwiedziłyśmy swoją ciocię, która przebywa w tutejszym Ośrodku. Jesteśmy mile zaskoczone miłym i sympatycznym personelem, który z sercem podchodzi do każdego pacjenta. Nie czuje się atmosfery szpitala, wręcz przeciwnie panuje tu atmosfera domowa. Jest czysto, pokoiki są schludne i przytulne, czuje się dobrego gospodarza. Pacjentka jest zadowolona, chwali wszystkie i wszystko, na nic się nie uskarża. Mamy obie jak najlepsze wrażenie. Wyrażamy podziękowanie Dyrekcji i całemu personelowi.
Z poważaniem Lilianna Ł., Tamara …….. , H.B.

 

Rodzina Pani Alfredy Więckowskiej serdecznie dziękuje za troskliwą i wspaniałą opiekę, stan ducha i siły Pani Fredzi wracały u Państwa szybko w dobrej atmosferze domu „Pod świerkami”.
Jolanta Partyka

 

 

 

seniormed-logo-maa-br

Opinie o Dom opieki „EDEN”

 

 

Bardzo serdeczne podziękowania składamy Pani Dyrektor, Pani Kierownik i całemu personelowi za niezwykle profesjonalną opiekę, włożone serce i zaangażowanie dla naszego ojca Tadeusza Redy do ostatnich dni jego życia
Sławomir Reda (syn) i Halina Reda (żona)

 

Dziękuję całemu zespołowi „EDENU” za staranną opiekę i serdeczność okazywaną mojej kuzynce Marii Dybaczewskiej do końca Jej dni.
Anna Derwojedowa

 

Serdecznie dziękuje za bardzo dobrą, profesjonalną wieloletnią opiekę nad moją mamą Janiną Marońską do ostatnich chwil jej życia
Córka Teresa Siemieniak i zięć Janusz Siemieniak

 

Pani Dyrektor, Panu Doktorowi, Pani Wioli oraz całemu personelowi Domu Opieki „’EDEN” składam serdeczne podziękowania za serce, profesjonalną opiekę i domową atmosferę okazywaną mojej mamie Bognie osińskiej w ostatnich latach jej życia.
Córka Danuta Glen z rodziną

 

Serdeczne podziękowania za troskliwą opiekę nad moim ojcem Tadeuszem Witeckim przez okres 4 lat dla wszystkich Pań opiekującym się moim Tatą, Pani Dyrektor, Pani Wioli w imieniu żony Krystyny i syna Krzysztofa składa Krzysztof Witecki

 

Gorące podziękowania dla wszystkich Pań z Domu Opieki „EDEN” w opiece nad mamusią
Joanną Sulejewską składa córka Renata z rodziną

 

Serdeczne podziękowania za troskliwą opiekę nad naszą Mamą i Babcią u schyłku jej życia. Wyrazy wdzięczności dla przemiłej Pani Dyrektor, Pani Wioli i całego personelu.
Córka i wnuk Stanisławy Krukowskiej

 

Gorące podziękowania za serce i opiekę nad moim ojcem Tadeuszem oraz Panią Rozalią. Ciepło i zaangażowanie w opiekę całego personelu Edenu były dla nas bardzo ujmujące.
Leszek Nojszewski i Szymański

 

Mimo, że sprawiłem trochę kłopotu byłem tu wspaniale utrzymywany, przemiły personel, świetne wyżywienie cudne koty. Trudno to opisać. Bardzo dziękuję
Ryszard Wojciechowski z 1934 r.

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad Mamą w ostatnich miesiącach jej życia
Grażyna Zielińska córka Jadwigi Andrusiewicz

 

Dziękuje bardzo z dobrą opiekę nad moją teściową, za serdeczną i rodzinną atmosferę.
Adamczyk

 

Wypełniając wolę Żony ŚP Leny serdecznie dziękuję Kierownictwu Niepublicznego Zakładu Opiekuńczo-Pielęgnacyjnego w Warszawie-Wawrze ul antenowa 7, a także Paniom pielęgniarkom i opiekunkom za wielkie serce i ciepło okazywane Zmarłej. Również dziękuje za życzliwość i wyrozumiałość dla mnie
Dr Janusz Kołodziejczyk

 

Bardzo serdecznie dziękujemy Dyrekcji i wszystkim Paniom Siostrom i Opiekunkom za dużą życzliwość, troskliwość i wytrwałość w opiece nad naszą Leną, mamą, babcią i żoną.
Dziękujemy D.T. Komorowscy Janusz Kołodziejczyk

 

Dziękuję bardzo za opiekę nad moim TATĄ, a w szczególności p. Wioli za bardzo, bardzo troskliwą opiekę. Dziękuje to za mało.
Córka Grażyna

 

Nasza kochana ciocia- Ewa Halewska spędziła swoje ostatnie 2 lata pod opieką EDENU. Dziękujemy za cały ten czas, za miłe przyjęcie i całość opieki.
W imieniu rodziny Dorota Wrzosek-Frick siostrzenica

 

Bardzo serdecznie dziękuje za wieloletnią (ponad pięć lat) ciepłą i troskliwą opiekę nad moją mamą Władysławą Swędrowską
Ewa Swędrowska córka

 

Serdeczne podziękowania za wieloletnią(sześcioletnią) opiekę nad moją 90-letnią mamą. Nie wyobrażam sobie jak poradziłabym sobie z opieką nad mamą gdyby Mie pomoc i wsparcie kierownictwa Zakładu i jego pracowników
Z podziękowaniem Potoccy

 

Serdeczne podziękowania za opiekę nad moją ciocią Janiną Wiśniewską. Dziękuje całemu zespołowi medycznemu, Pani Dyrektor, Pani Wioli, pielęgniarkom i opiekunkom. Dziękuje jeszcze raz
Lenarczyk

 

Niezmiernie mi miło, że mogę podziękować za dobro uczynione na rzecz Pani Janin Ostrowskiej. W każdym przypadku spotkałem się z dużą życzliwością, profesjonalną opieką, dobrem tak bardzo istotnym w codziennym życiu. Bardzo dziękuje.
Z wyrazami szacunku Edmund Fabryczny

 

Dziękuje serdecznie Dyrekcji i personelowi Domu Opieki „EDEN” za troskliwą i serdeczną opiekę nad moją Mamą (Janina Bereza), która spędziła swoje ostatnie miesiące życia w prawdziwie rodzinnej atmosferze
Zbigniew Bereza

 

Kochani, dzięki Wam mój ukochany ojciec miał cudowne ostatnie chwile życia. Bardzo dziękujemy
Adam Jędruszek z rodziną

 

Składam podziękowania całemu Personelowi Domu Opieki „EDEN” i Pani Dyrektor za serdeczną opiekę jaką była otoczona Pani Maria Czyżewska w czasie krótkiego niestety pobytu. Uważam, że podejście Pań Pielęgniarek, Pań Opiekunek i Pani Patrycji-rehabilitantki jest zupełnie wyjątkowe i przybliża poczucie domowego bezpieczeństwa. Dziękuje serdecznie w imieniu Pani Marii Czyżewskiej i swoim.
Janina Brylińska

 

Całemu personelowi Domu Opieki „EDEN” przesyłam podziękowanie za serdeczność i życzliwość opieki mej siostry Urszuli Kuleszy. Łączę życzenia owocnej tak trudnej a tak ważnej pracy.
Małgorzata Kiczka

 

Bardzo dziękuje za opiekę, serce i wyrozumiałość dla mojej mamy Marii Szymańskiej
Córka

 

Dziękujemy za opiekę nad Żoną, Mamą, Babcią
Rodzina Marii Molskiej

 

Serdeczne podziękowania za opiekę, troskę, cierpliwość, wyrozumiałość a przede wszystkim gorące serce całego personelu. W tych trudnych czasach jest ogromną rzadkością spotkać ludzi tak bardzo zaangażowanych i oddanych pracy a raczej powołaniu pomocy ludziom starym i bezbronnym. Nawet w krajach tzw. Opiekuńczych ni sposób napotkać takie placówki jak „EDEN”. Jesteśmy ogromnie zobowiązani i bardzo pozytywnie zaskoczeni przyjęciem jakiego doznała Aleksandra Dąbrowska

Z wyrazami podziękowania i szczerego uznania rodzina Oli Dąbrowskiej mieszkająca w Danii

Marek Dąbrowski, Katarzyna Dąbrowska

 

Z wyrazami wdzięczności za wzorową opiekę, serdeczną, ciepłą atmosferę jaką potrafiliście stworzyć, miły serdeczny stosunek do mojej mamy, która była pod waszą opieką aż do końca swych dni i odeszła spokojna w dn. 26.04.2013 r. żołnierz AK ps. Hanka odznaczona Krzyżem Walecznych- JANINA WIKTORIA JANICKA
Syn Maciej Janicki

 

Serdecznie dziękuje za opieką nad moim tatą. Przebywał tu ponad rok i zawsze personel otaczał go sympatią i opiekę, pomimo jego niełatwego charakteru. Znalazł tu też ostatnią miłość i do końca był człowiekiem szczęśliwym. Z wyrazami szacunku i uznania
Ewa Molak- córka.

 

Z wyrazami uznania za wspaniałą obsługę, kulturę i fachowość oraz ciepło tego domu. Pani Dyrektor i obsługa wykazuje się znajomością podejścia do chorych, poprawiając tym samym samopoczucie chorych i pensjonariuszy. Za wszystko to serdecznie dziękujemy i życzymy dobrej, spokojnej pracy oraz zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Dziękujemy Lis Elżbieta

 

Serdecznie dziękuje za doskonałą opiekę nad moją matką Barbarą Lutrosińską
Piotr Lutrosiński

 

Serdecznie dziękuje za dobrą opiekę nad moją mamą w tych ostatnich chwilach życia.
Grzegrzółka Anna

 

Z wyrazami szacunku, podziwu i wdzięczności składamy podziękowania za trud włożony w opiekę nad ciocią Stefanią „LALĄ” Warnikowska
Rodzinka Kukuła

 

Dziękuję to za małe słowo, żeby podziękować za tak wspaniale prowadzony Dom Opieki i tak wspaniałą opiekę
Rodzina Janiny Doroz

 

Z wyrazami uznania dla Dyrekcji i Personelu tego domu za troskliwą opiekę, organizację i empatię dla przebywających podopiecznych, a w dowód wdzięczności dedykuję życzenia:
Pani Dyrektor i załogo żyjcie szczęśliwie i radośnie używajcie rozkosz z lat. Niech Wam życie będzie wiosną a Rajem ten świat, nie znajcie nigdy smutnej doli ciemnych życia dróg. Niech Wam 100 lat żyć pozwoli w zdrowiu szczęściu Bóg.
Genowefa Rybarczyk

 

Z wyrazami uznania za wspaniałą, profesjonalną opiekę, okazaną serdeczność i uprzejmość w stosunku do starszych, schorowanych pacjentów oraz ich rodzin. Podziękowania za dobrą organizację Pensjonatu, skuteczne i umiejętne prowadzenie domu, do którego chce się wracać.
Irmina Kucharska, córka Stanisławy Marczak

 

Chciałabym tą drogą serdecznie podziękować wszystkim pracownikom Domu „EDEN” za wspaniałą opiekę nad Panią Marią Knurek. Uratowaliście mnie Państwo przed trudnym wyborem i przywróciliście wiarę w ludzi. Cudownie, że jesteście i można na was liczyć. Pani Dyrektor proszę przyjąć moje serdeczne podziękowania za cały trud jaki Pani wkłada w prowadzenie domu i za tak serdeczną opiekę i atmosferę.
Halina Mazurek

 

Bardzo gorące podziękowania, wyrazy ogromnego uznania dla personelu wyjątkowo zaangażowanego i opiekuńczego. Przez okres pobytu ok. 7 miesięcy nie mieliśmy najmniejszych zastrzeżeń do opieki personelu oraz byliśmy pełni uznania i wdzięczności dla Pani Kierownik i Pani Dyrektor za ich niezmierną życzliwość i przesympatyczne podejście do pacjentki i do nas. Jeszcze raz ogromne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla wszystkich pracowników, kierownictwa ZPO „EDEN”. Będziemy polecać wszystkim znajomym, jeśli znajdą się w takiej potrzebie.
Teresa i Zbigniew Szostak

 

Edward Wierszak w ostatnich latach swojego życia (żył 90 lat), przebywał w PENSJONACIE „EDEN”, w Aninie-dzielnicy Warszawy, która w 2010 r. obchodziła swoje dziesięciolecie. Dyrektorem Pensjonatu jest Pani Jadwiga Kurzyńska.
Kiedy ciężar opieki nad Edwardem, stał się dla Rodziny nie do udźwignięcia, poszukano w Warszawie najlepszego Domu Opieki i tam Go umieszczono.
Tęskniliśmy za Edwardem i często Go odwiedzaliśmy starając się dać Mu przekonanie, że Go kochamy.
Obserwacje przekonały nas, że dokonaliśmy wyboru trafnego. W Pensjonacie jest czysto i panuje domowa atmosfera. Pani Dyrektor z całym personelem, dążą aby Pensjonariuszom nic nie brakowało, aby pokonać cierpienie i zapewnić im całodobową, wszechstronną opiekę i pomoc. I to się im udaje, bo pracę swoją wykonują z miłością. Dzięki takiemu zaangażowaniu, wymarzony „Eden”, stał się realnym „Rajem” na ziemi dla pensjonariuszy, a personel spełnia zadania aniołów. Za to wszystko składamy wyrazy uznania i przekazujemy wszystkim najserdeczniejsze podziękowanie za ich trud i poświęcenie, kończąc to staropolskim zawołaniem BÓG ZAPŁAĆ!
Rodzina Wierszaków

 

Dziękujemy za serce okazane Józiowi, za troskę, opiekę, … za walkę z nim w trudnych momentach. Spędził tu trochę swojego życia, zaprzyjaźnił się z Wami tak samo jak my… trzymamy kciuki za Waszą siłę i cierpliwość.
Jola, Andrzej, Anna W.

 

W imieniu całej rodziny dziękuję za opiekę nad moją babcią Heleną Jasińską w ostatnim roku jej życia. Cieszymy się, że mogła odejść z godnością do „lepszego świata”.
Wnuczka Monika Jasińska

 

Moja ciocia – Zofia Żera spędziła w ośrodku „Eden” ostatnie dwa lata życia. Dziękuję w imieniu swoim i mojego brata Jacka za opiekę nad Ciocią. Ciocia Zofia nigdy nie narzekała, była osobą spokojną, lubiła pracowników ośrodka i obie panie, z którymi była w pokoju. Wiem, że lubiła śpiewać, czasami opowiadała historie ze swojego życia, zawsze dziękowała za opiekę, za uczynność, za cukierki. Cieszyła się z odwiedzin, zawsze pytała o moje dzieci. Raz jeszcze w imieniu cioci Zofii Żera dziękuję wszystkim pracownikom ośrodka, w szczególności pani Kierownik Izabeli Stoksik i pani Dyrektor Jadwidze Kurzyńskiej.
Janusz Andrzej Pomykała

 

Bardzo dziękujemy za profesjonalna opiekę nad moją mamą Zofią Strój w czasie ostatnich dwóch lat jej życia. Podziękowania kieruję do Pani Dyrektor, Pań Pielęgniarek, Przełożonej i całego Personelu Domu Opieki.
CEZARY STRÓJ

 

Moja kuzynka, Maria Sekul przebywała w domu „Eden” wiele lat, nabrała tu sił, apetytu i dobrego samopoczucia. Niestety wszystko ma swój kres. Dziękuję
Grażyna Jakubowicz

 

Dziękuję za miłą obsługę i opiekę nad moją teściową.
Andrzej R

 

Pełne wyrazy uznania dla profesjonalnej opieki nad moją mamą Ireną Karczewską, która cztery lata była traktowana przez Was z czułością i absolutnym szacunkiem. Serdecznie dziękujemy.
Dariusz Karczewski, Magdalena Karczewska

 

serdecznie dziękuję za Wasze wielkie serce i dobroć jaką okazywaliście mojej mamie, Teresie Karewicz. Bardzo jeszcze raz dziękuję za wszystko.
Małgorzata Karewicz

 

Dziękuję bardzo za dobrą opiekę nad moim mężem Ryszardem i wspaniałe jedzenie, które tu otrzymywał.
Natalia K.

 

Serdecznie dziękujemy za miłą opiekę nad matką Janiną Łata. Szkoda, że mama nie mogła dłużej korzystać. Jestem bardzo wdzięczny za wszystko.
Marek Łata

 

Mój mąż Michał Kowalski – lat 80, trafił do „Eden” po pobycie w szpitalu im. Orłowskiego w Warszawie. Stan był bardzo ciężki, ale w czasie pobytu od 15 listopada 2011 do 20 kwietnia 2012 odzyskał siły, a nawet spokój wewnętrzny. Dziękujemy za pomoc, opiekę i serdeczny stosunek do pacjenta.
Leonia Wasilewska-Kowalska

 

Serdecznie dziękujemy za dobroć i serce okazywane naszej Mamie – wdzięczne córki i wnuki. W imieniu Mamy -Haliny Kostkiewicz życzymy Pracownikom Domu Opieki „Eden” sukcesów w pracy i wszystkiego co najlepsze w życiu osobistym.
R. Nowakowska

 

Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę nad mężem Witoldem Skrzypkiem. Chwile spędzone z mężem w ciągu całego pobytu na terenie pięknego ogrodu na zawsze pozostaną w mojej pamięci. Dziękuję
Danuta Skrzypek

 

Tu ostatnie chwile spędził Zbyszek Mroczkowski. Miał dobrą opiekę, piękne otoczenia, ludzi w swoim wieku, na pewno był szczęśliwy.
Elżbieta Wodyńska

 

Serdecznie dziękuję kierownictwu i personelowi Domu Opieki Eden za okazaną pomoc w opiece nad moim ojcem, który spędził tu ostatnie chwile życia.
Syn Jacek

 

Jestem bardzo wdzięczna za bardzo dobrą opiekę nad moją mamą Marią Bogacką, właścicielce oraz całemu personelowi Domu Opieki „Eden”.
Danuta Rybcio

 

Nasza Mama, Pani Józefa Aniołowska przebywała w Domu Opieki „Eden” od 13 maja 2011 do 13 grudnia 2011r po nieszczęśliwym wypadku w wyniku którego przestałą chodzić. Po czterech miesiącach pobytu w Państwa domu, dzięki bardzo dobrej opiece i rehabilitacji zaczęła powoli wstawać z łóżka, potem chodzić z balkonikiem i wreszcie z kulami. Dziękujemy serdecznie za opiekę nad Mamą w tym trudnym okresie Pani Dyrektor, Pani Kierownik, Panu Doktorowi, Paniom Pielęgniarkom, Pani Rehabilitantce i Paniom Opiekunkom. Jesteśmy wdzięczni za dobre słowo i uśmiech, jakimi cały personel obdarzał naszą Mamę, za słowa otuchy i zachęcanie do samodzielnych ćwiczeń.
Lidia i Marian Aniołowscy

 

Chciałam serdecznie podziękować za opiekę nad moją mamą Ireną, która spędziła w Edenie ostatnie 8 miesięcy swojego życia. Dziękuję za ciepłą, domową atmosferę, smaczne jedzenie i miły wystrój Edenu.
Danuta

 

Piękne podziękowania za troskliwą opiekę nad moim ojcem Mikołajem. Za troskę, opiekę i za wszystko.
Ewa Nowakowska

 

Serdecznie dziękuję za opiekę nad moją mamą.
Piotr Bednarczyk

 

Bardzo dziękuję za opiekę nad dziadkiem Witoldem Skrzypek. Ostatnie dni spędzone u Państwa były dla Niego bardzo przyjemne.
Izabela Wyszykowska

 

Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę całemu zespołowi domu „Eden” nad moją babcią Danuta Malinowską. Lepszego domu opieki za świeca szukać. Jeszcze raz dziękuję
Piotr Malinowski

 

Serdecznie dziękuję całemu personelowi, p. Dyrektor za troskliwą opiekę mego taty Jana Szczepanika, który przebywał w Waszym domu od dnia 22.05.2005 aż do śmierci do dnia 27.07.2011. Jeszcze raz serdecznie dziękuję
Waldemar Szczepanik

 

Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę nad moją Ciocią Danielą Kwiatkowską, która mieszkała w tym domu 2 lata. Dziękuję p. Dyrektor i całemu personelowi.
Iwona Kowalczyk

 

Pragniemy wyrazić słowa najlepszego uznania dla Kierownictwa zakładu oraz personelu pielęgniarskiego oraz podziękowania za opiekę nad naszą mamą. Życzymy wszystkim innym pensjonariuszom takiej troski i zabiegów pielęgnacyjnych z jakich doświadczała moja nasza mama. Dziękujemy i życzymy wytrwałości w tej bardzo potrzebnej pracy – opieki nad ludźmi starszymi i schorowanymi.
Ludwik i Wiesława Mizera

 

Żegnamy z ciężkim sercem p. Dyrektor, Kierownika Medycznego, panie Pielęgniarki i opiekunki oraz najserdeczniej wszystkich Pensjonariuszy: p. Danusię, Teresę, Irenkę. Życząc wszystkim samych dobrych dni i dziękując za przyjazne słowa wsparcia, gesty serdeczności i przyjaźni ludzkich. Dziękujemy żegnając, ale nie na zawsze.
Maria Mikułowska i siostrzenice

 

Całemu Personelowi Domu Opieki EDEN serdecznie dziękujemy za troskliwą opiekę nad naszym Najbliższym – Mikołajem S.
Dziękujemy za okazane serce, cierpliwość, dbałość o spokój i domową atmosferę …
Pozdrawiamy serdecznie życząc wiele sił, zdrowia, uśmiechu i długich lat działalności Domu …
Wdzięczna Żona i Córki z Rodzinami.
Rodzina Mikołaja S.

 

Dziękujemy za opiekę nad moją Mamą Cecylią w okresie listopad-luty 2011r.
Krystosiak

 

Serdecznie dziękujemy za troskliwą opiekę nad naszym tatą Aleksandrem Szostakiem. Pomoc pielęgniarska i kuchnia osłodziła ostatnie dni jego życia.
Synowie Aleksandra Szostaka

 

Dziękuję bardzo za krótką opiekę nad moim Ojcem Władysławem w jego ostatnim miesiącu życia.
Syn Bartłomiej

 

Gorąco dziękuję za opiekę i serce dane mojej babci Eugenii Szymańskiej, która przebywała w Państwa Domu ponad 4 lata
Wnuczka Eugenii Szymańskiej

 

Pięknie dziękujemy za wspaniałą opiekę nad teściem.
Z wyrazami sympatii i wdzięczności
Synowa Joanna

 

Serdeczne podziękowania dla całego personelu „Eden” za miłą, ciepłą i domową atmosferę i okazywanie pomocy p. Stanisławie Trawczyńskiej która przebywała od dnia 11 września 2009r.
Córka Grażyna

 

Przebywałem w Edenie 2-mce. Nigdy nie zdawałem sobie sprawy jak duży potrzebny jest wysiłek do prowadzenie takiego domu. Dziękuję Kierownictwu, Paniom Pielęgniarkom a szczególnie Opiekunkom. Wdzięczny za opiekę , wracający do zdrowia osiemdziesięciolatek.
Pensjonariusz

 

Serdecznie dziękujemy za troskliwą opiekę naszego Ojca Piotra Henryka Lampasiaka. Bez Was nie dalibyśmy rady zapewnić Mu tyle troskliwości w Jego ostatnich dniach życia.
Syn, synowa Marek i Krystyna Lampasiak

 

Nasz Ojciec ostatnie miesiące życia mógł spędzić wśród życzliwych ludzi, którzy obok profesjonalizmu wykazywali się zawsze człowieczeństwem i uczuciami. Dziękujemy.
Rodzina

 

Dziękuję za ponad roczną opiekę nad moim tatą Franciszkiem Paszko. Zwłaszcza dziękuję paniom pielęgniarkom i opiekunkom z dziewiątki, które nie tylko opiekowały się tatą ale i mnie dochowały ducha.
Sylwia Paszko

 

Bardzo dziękuję za stworzenie ostatniego domu mojej cioci. Było w nim ciepło i serdecznie, a ja miałam poczucie, że moja ciocia jest pod dobrą opieką.
Siostrzenica, Anna Janiszewska

 

Serdecznie dziękuję p. Jadwidze, właścicielowi NZOZ Dom Opieki Eden, oraz całemu personelowi pielęgniarsko-opiekuńczemu za ogromne serce i troskliwość okazaną mojemu Ojcu Januszowi od pierwszych chwil jego pobytu , aż do czasu gdy pożegnał się z tym światem w październiku zeszłego roku. W tym trudnym dla niego okresie i przy pogarszającym się stanie zdrowia oddanie i wyrozumiałość wszystkich pań była niezwykła. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Z poważaniem
Jarosław Chrupek

 

Zebraliśmy się aby uczcić 97 urodziny mamy Ludwiki Auch. Mogliśmy doczekać tej chwili między innymi dzięki Kierownictwu i personelowi tutejszego domu. Dlatego składamy serdeczne podziękowania Dyrekcji i całemu personelowi za stworzenie miłej, domowej atmosfery. Życzymy cierpliwości i zdrowia wszystkim opiekunkom, pielęgniarkom, aby dalej pensjonariusze byli tak zadowoleni z pobytu w ośrodku. Zdajemy sobie sprawę z trudu jaki wkładacie po to aby Wasi podopieczni czuli się jak najlepiej.
Z wyrazami szacunku, dzieci i wnuki
Rodzina Ludwiki Auch

 

Dziękuję za wspaniałą opiekę, ciepłą domową atmosferę i zrozumienie.
Beata Papis

 

Bardzo dziękuję całemu personelowi „Eden” za bardzo troskliwą opiekę. Jestem zadowolona z pobytu w domu „Eden”.
Kalina Kamińska

 

W imieniu mamy, która przebywa w Państwa pensjonacie od roku dziękuję całej załodze za opiekę. Jestem zadowolona z pobytu mamy w pensjonacie.
Alicja Liberadzka

 

Z podziękowaniem za profesjonalną i troskliwą opiekę nad moją mamą, jak również za domową kuchnię i bardzo dobrą obsługę medyczną. Ośrodek godny polecenia.
Syn Marek

 

Wyrażam serdeczne podziękowanie w imieniu Mamy i swoim za Jej 8.miesięczny pobyt tutaj. Obiecuję modlitwę.
Ks. Janusz Kobierski

 

Wyrazy szacunku za stworzoną atmosferę domową przez personel domu opiekuńczego „Eden”
Rodzina pensjonariusza

 

Od trzech miesięcy jestem w domu opieki o takiej nazwie „Eden”. Może się to wydawać dziwne ale jestem zadowolona z pobytu w tym pensjonacie. Panują tu stosunki rodzinne, obsługa jest bardzo serdeczna i życzliwa. Kuchnia jest dobra i miło się tu przebywa.
Pensjonariuszka

 

Bardzo serdecznie dziękuję całemu personelowi „Eden” za wspaniałą i troskliwą opiekę. Dziękuję za wspaniałą kuchnię. Jestem zadowolona z pobytu tutaj i jest mi lepiej niż we własnym domu.
Kolesińska Regina

 

Życzenia świąteczne 2008 r. Tym, którzy życzyli mi szczęścia Powiadam, nic to nie dało Bo szczęścia wciąż mi brakuje I kasy ciągle za mało Lecz każdej z uporem maniaka Życzeń pudełko otwieram Nie szukam złote, mamony Zdrowie i miłość wybieram Wam tego życzę najbardziej By sny się o szczęściu spełniły A uśmiech aniołka z choinki Dodał radości i siły Do walki z dniem szarym i trudnym A smutek niech chowa się w kąt Przytulam do serca Was wszystkich I życzę Wesołych Świąt
Barbara Jeziorska

 

Dziękujemy serdecznie za opiekę nad pensjonariuszką Janiną S. Od dnia 1.08.08 r. Wyrażamy wdzięczność Dyrekcji i dla całego Personelu.
Opiekunka Zofia

 

Dziękujemy za opiekę, za uśmiech Pań opiekunek i kierownictwa za serdeczność i wyrozumiałość – Zbigniew Kujawa z rodziną.
Jolanta Królikowska – siostra pensjonariusza

 

Serdecznie dziękujemy za troskliwą opiekę i serce włożone w pomoc w przezwyciężaniu trudów choroby i cierpień z nią związanych. Podziwiamy za wytrwałość i cierpliwość w codziennych starciach z ciężkim charakterem Jerzego Berskiego.
Jadwiga, Łukasz, Marcin Berscy

 

Przychodzi taki moment w życiu człowieka, kiedy zaczyna wymagać intensywnej opieki. Taką przystań moja mama Irena Krupińska znalazła w Pensjonacie ? EDEN? . Dziękuje wszystkim pracownikom za życzliwość, uśmiech, dobre słowo, profesjonalizm i wyrozumiałość dla często bardzo trudnych pensjonariuszy.
Córka Wiesława

 

Wyrażam wielkie uznanie za profesjonalną opiekę nad moją teściową Marianna Kacprzak. Razem z św. Mężem Waldemarem odwiedzaliśmy ją przez cały pobyt mamy w tym pensjonacie. Zostawiliśmy ją ze spokojnym sercem, że zostaje pod troskliwą opieką sprawowania przez całą dobę. Bardzo dziękuje całemu personelowi za tak dobre i oddane serca.
H. Kacprzak

 

W domu Opieki „EDEN” przebywam od maja 2007 r. Dzięki opiece lekarskiej oraz stałemu kontaktowi z personelem czuję się bezpiecznie bo mogę liczyć zawsze na szybką pomoc.
Krzysztof Jóźwicki

 

W pensjonacie przebywam dobrym. Nie obojętnym na działanie życia osobistego. Co do opieki- to właśnie jest różnie. Co do opieki to właśnie jest różnie. Na człowieka oddziaływują różne warunki, w odniesieni dla towarzystwa… Są to też dobre warunki. Co do zobowiązań jest tu tez dobrze, ale nie każdego dnia jest to okoliczność, która decyduje. Personel jest dobry. Ja jestem lubiany przez personel, który mi pomaga. Jest radio i telewizja.
J.Grzegorzewski

 

Jestem bardzo zadowolona że od 3 lat przebywam w Pensjonacie EDEN. W okresie od kwietnia do października spotkałam bardzo dobrych ludzi, czuje się tu dobrze, lepiej niż we własnym domu. Pełna swoboda, życzliwi ludzie, jest mi dobrze. Za co z całego serca dziękuję.
Aniela Jarmołowicz

 

Wyrażam wielkie uznanie dla personelu za dobra opiekę, czułość i oddanie serca dla Sabinki Rogowskiej.
Zofia Mechke

 

Serdecznie dziękuje p. Dyrektor, kierownictwu i całemu personelowi Domu „EDEN” za miłą opiekę, atmosferę oraz za poczucie bezpieczeństwa, którą dają na co dzień.
Joanna Chrupek

 

Jestem osobą wymagającą pomocy innych pod każdym względem. Dlatego też dziękuję wszystkim pracownikom tego Domu za opiekę, miłą atmosferę i cierpliwość.
Zofia Czostek

 

Bardzo serdecznie dziękuje za troskliwą opiekę całemu personelowi Eden, Pani Kierownik B. Magierze, która zawsze miała dla mnie czas, a przede wszystkim gorące podziękowania składam na ręce p. J. Kurzyńskiej. W pensjonacie przebywam II sezon letni i jestem zachwycona wspaniałą rodzinną atmosferą.
Jolanta

 

W dowód wdzięczności za troskliwą, miła, wyrozumiałą i fachową opiekę nad moją mamą , serdecznie dziękuję całemu personelowi Pensjonatu „Eden”. W w/w Domu Opieki panuje ciepła i rodzinna atmosfera, uwzględniane są indywidualne życzenia pensjonariuszy. Wyżywienie jest smaczne i dostosowane do indywidualnej diety. Wszystkie te walory mają wpływ na dobre samopoczucie wszystkich tam przebywających.
Dziękuję
Córka Grażyna

 

Za wzorową opiekę Heleny Dz. Całemu personelowi i kierownictwu placówki opiekuńczej „Eden” składamy podziękowania
Czesława Sz., Cezary Sz.

 

Serdecznie dziękują za wspaniałą opiekę nad moim Ojcem
Bogdan K.

 

Serdeczne podziękowania dla p. Jadwigi – właścicielki domu opieki „Eden” oraz p. Basi (kierowniczki) i kochanych opiekunek, które mają serce i cierpliwość dla naszej Mamusi Janiny Kowalczyk. Mama w domu „Eden” gości już 2 rok i gdyby nie opieka tutejszego personelu być może nie byłoby jej wśród nas. Niech Miłość, Wiara i Nadzieja zawsze będzie w domu opieki „Eden”
Córki i ich Rodziny Janiny K.

 

Dziękuję wszystkim za doskonałą opiekę nad Matką, serce, ciężką pracę i proszę aby ta opieka trwała jak najdłużej
Julian K.

 

Dziękuję za trwającą już ponad cztery lata troskliwą i życzliwą opiekę nad moim tatą. Wiem, że tylko ten kto tego doświadczył zdaje sobie sprawę, jak wiele ciepła daje czasem jeden uśmiech.
M.K.

 

Serdecznie dziękuję Pani Dyrektor, kierownictwu i całemu wspaniałemu personelowi domu „Eden” za codzienną dobrą opiekę i atmosferę oraz poczucie bezpieczeństwa, które mi dają na co dzień
Stefan Kobrzyński

 

Dziękujemy za opiekę nad naszym Mężem i Tatą, Zbigniewem K. Nasz Mąż i Tato znalazł tu spokój, życzliwość, uśmiech i został otoczony troskliwą opieką. My natomiast jesteśmy spokojne, że jest On pod stałą opieką, że cały czas ktoś jest w pobliżu, kto pomoże, uśmiechnie się, porozmawia. Serdecznie dziękujemy wszystkim pracownikom Domu opieki „Eden” oraz całemu kierownictwu za opiekę nad naszym Mężem i Tatą.
Maria Barbara K-K., Agnieszka K.

 

Dziękujemy za opiekę nad Zofią Sz.. Mamy pewność, że jest otoczona życzliwymi ludźmi i otrzymuje tu fachową pomoc.
A.Z.

 

My, mieszkańcy Domu „Eden” czujemy się otoczeni dobrą i serdeczną opieką. Chcemy podziękować Pani Dyrektor i Pani Kierowniczce za troskę, opiekę i pomoc w ważnych sprawach życiowych. Dziękujemy służbie medycznej za trafne diagnozy dotyczące naszego zdrowia i skuteczną pomoc w naszych dolegliwościach. Chcemy też podziękować Paniom Opiekunkom za codzienny trud, opiekę i pomoc w najprostszych czynnościach życiowych. Dziękujemy też Paniom Kucharkom za smaczne i pożywne posiłki. Dzięki wysiłkom całej załogi Domu „Eden” pensjonariusze Domu zdrowieją i w licznych przypadkach opuszczają „Eden” zdrowi. Życzymy Pani Dyrektor i całej Załodze zdrowia i długich lat działalności Domu „Eden”.

Kreślimy się z wdzięcznością
Beata i Grzegorz Prokopowicze

 

Dziękujemy za fachową opiekę nad naszą Babcią Stefanią M. Wiemy, że jest pod stałą opieką, ktoś cały czas jest w pobliżu – a w tym wieku to bardzo ważne.
JACEK, MAŁGORZATA M.

 

Serdecznie dziękujemy za profesjonalną opiekę nad naszym schorowanym ojczymem. Podziękowanie składamy dla całego personelu oraz przesympatycznej p. Magiera, za ich ciężką i niedocenianą pracę.
Pasierbica WALOCKA

 

Serdecznie dziękuję za opiekę nad moim dziadkiem Albinem oraz za dobrą opiekę lekarską i opiekuńczą.
Wnuk GRZEGORZ

 

Serdecznie dziękuję p. dyrektor Jadwidze, p. Kierownik Basi i całemu personelowi EDEN za okazane serce, troskę, miłość i cierpliwość mojej mamie Zofii Krzyżanek. Mama czuje się u was ? jak w jajku?. Dziękuje za to! Bardzo dziękuje!
Córka BARBARA ROGASKA

 

Serdeczne podziękowania dla Kierownictwa i Personelu Pensjonatu EDEN za opiekę nad moim ojcem Stanisławem Grzywaczem dziękuje
KRZYSZTOF GRZYWACZ

 

 

seniormed-logo-maa-br

Opinie o „Dom Pogodnej Starości”

 

 

Stefan Wieczorek
Dziękuję za miłą i serdeczną opiekę nad ojcem, za zaangażowanie przy nim. Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Dziękujemy

 

Beata Przybysławska
Ogromnie dziękujemy za doskonałą pomoc i wsparcie przy opiece nad naszą Kochaną Babcią Sabinką.

 

Piotr Lutrosiński
Dziękujemy serdecznie za doskonałą opiekę nad moją matką, która jest niełatwą pod względem charakteru osobą.

 

Z szacunkiem Barbara Szewczyk
Dziękuję z całego serca za życzliwość, opiekę i okazane serce w najtrudniejszej chwili dla mojej rodziny i opiekę nad moim mężem.

 

Dziękuję, Małgorzata Vieweger

Dziękuję wszystkim za wieloletnią doskonałą opiekę nad moim dziadkiem. Tyle ciepła i opieki.

 

Nagórka
Dziękujemy bardzo za opiekę nad babcią. Niech Was wszystkich Pan Bóg Błogosławi

 

Mieczysław Boczyński
Dziękujemy bardzo za opiekę nad moim stryjkiem. Jest bardzo zadbany, czysty, widać z Państwa strony ogromne zaangażowanie i pomoc w tym trudnym czasie dla każdego człowieka.

 

Teresa Stanisław Poniewierscy
Bardzo dziękujemy za opiekę nad naszą mamą. Jesteśmy bardzo zadowoleni .

 

Jacek i Andrzej Skwierczyńscy
Jestem bardzo zadowolony z opieki nad moim Ojcem Stanisławem. On też jest zadowolony z opieki w tym zakładzie.

 

Renata Brojek
Dziękuję za bardzo dobrą i wspaniałą opiekę nad moją mamą

 

Łukasz Kruszewski
Dziękuję za serce okazane mojej mamie.

 

Zielińska Jadwiga
Dziękuję bardzo za wspaniałą opiekę nad moją Mamą Henryką Panufnik

 

Szczygielski
Dziękuję bardzo za opiekę nad moją babcią i cierpliwość do jej przypadłości.

 

syn Ireny Dudek, Marek Winter
Dziękuję za opiekę nad moją mamą. Pomoc w przetrwaniu tych ciężkich chwil pozwala żyć spokojnie. Świadomość, że nie jesteś sam i masz podporę w personelu to wielka ulga dla mojej mamy jak i mnie.

 

Kinga, Krystyna Napiórkowie
Niech Was wszystkich Pan Bóg błogosławi, Niech rozpromieni Oblicze Swe nad Wami i niech obdarzy Was wszystkich pokojem swoim.

 

Hanna Striletska
Dziękuję za opiekę nade mną całemu personelowi od Hani Striletskiej.

 

Daniel Pietura
Bardzo dobra opieka nad moim tatą. Dziękuję za opiekę .

 

Krystyna Górska
Bardzo dziękuję za opiekę nad moim tatą i pomoc udzieloną mi w ciężkich chwilach po jego śmierci.

 

Kęszczyk Anna
Chciałabym serdecznie podziękować za opiekę nad babcią w ostatnich dniach, wiem że miała dobrą opiekę.
Jolanta i Janusz Wojciuk

 

Szanowni Państwo!
Chcielibyśmy serdecznie podziękować za opiekę nad naszym Tatą Marianem w ostatnich chwilach Jego życia. Dzięki Państwu odszedł w godnych warunkach otoczony opieką i trosklwością.
Bardzo dziękujemy

 

Bogdan Przyłucki
Dziękujemy za troskliwą opiekę nad moim Tatą.

 

Michał Mielnik
Dziękuję bardzo za opiekę nad moim dziadkiem całemu personelowi

 

Robert Mystkowski
Serdeczne podziękowania za troskę i rzetelność.

 

Jerzy Zygmunt
Serdeczne podziękowania za troskliwość i opiekę nad ojcem.

 

Janina Batory
Bardzo dziękujemy za troskliwą opiekę za troskliwość i wyrozumienie dla naszej siostry Stanisławy Wielądek

 

Stanisław Sadocha
Bardzo dziękuję za opiekę, cierpliwość dla mojej Mamy Haliny Sadochy. Bardzo dziękuję całemu Personelowi i życzę wszystkiego Najlepszego. Dziękuję

 

Syn Maciej Rowicki
Dziękuję za troskę i opiekę nad moją Mamą- Wacławą Rowiecką. Znając ja od X lat szczerze współczuję całemu personelowi. Dziękuję

 

Centkowski Sławomir
Dziękuje i jestem wdzięczny za opiekę nad moja Matką. I opiekę nad niedołężną kobietą. Nie mam zastrzeżeń i zobowiązany jestem dobra opieką.

 

Jolanta Wasztyn- Culicka
Serdeczni dziękuję za opiekę, troskę i cierpliwość dla moje Mamy- Karoliny Wasztyn. Życzę całemu Personelowi i Zarządowi placówki wiele zdrowia i dobrej kondycji na kolejne dni w tak ważnej społecznie pracy. Z wyrazami szacunku

 

Leszek Gawlak
Dziękuję i jestem zobowiązany za opiekę nad moim ojcem w ostatnich dniach jego życia.

 

Irena Rajter
Dziękuje za ciepły, serdeczny pobyt od 1.VII- 15.IX właścicielom, siostrom i opiekunkom. Mam 97 lat

 

Maria Wesołowska-Towarek, Zbigniew Towarek
Serdecznie dziękujemy całemu personelowi za troskę i opiekę nad moją mamą, Zenoną Wesołowską. Życzymy dalszej wytrwałości w tym trudnym obowiązku. Pozdrawiamy serdecznie ,

 

Maria i Przemysław Grodeccy
Serdecznie dziękuję Wszystkim Paniom opiekującym się moją teściową i mamą. Za cierpliwość i serdeczność personelu wobec chorej .

 

Włodzimierz Wiśniewski
Nasza Babcia Emilia Cichocka przebywa pod Państwa opieką. Jak dotąd nie mam zastrzeżeń, życząc Państwu dużo cierpliwości dla wszystkich pacjentów.

 

Elżbieta Sawicka
W związku z pobytem mojego brata Mirosława Matalińskiego w Domu Pogodnej Starości, pragnę bardzo serdecznie podziękować całemu Personelowi Domu Opieki za troskliwą opiekę. Często trafiałam w dniu odwiedzin brata na Panią Marię, która miała dyżur. Jest to wspaniała kobieta, opiekuńcza, okazała dużo ciepła i serdeczności. Bardzo dziękuję wszystkim Pracownikom za tak duże zaangażowanie w pracy, która wymaga wiele trudu i wytrwałości.

 

Jolanta Guzowska
Serdecznie dziękuję za opiekę nad moją mamą, za wasze poświęcenie, cierpliwość i serce. Niech nad Wami zawsze świeci słońce.

 

Włodzimierz Kłos
Bardzo dziękuję całemu Personelowi za opiekę nad moją mamą. Życzę Wszystkim opiekującym się dużo cierpliwości i wytrwałości. Robicie naprawdę kawał dobrej roboty. Tym bardziej doceniam Waszą pracę gdyż sam opiekowałem się mamą.
Życzę Wszystkim dużo zdrowia.

 

Kamiński
Dziękuję za opiekę nad moim wujkiem Ryszardem Ślusarczykiem

 

Jedyna córka Teresa Kowalik z rodziną i jej synowie Jerzyk i Marcin z rodzinami,
Szanowni Państwo jako córka wieloletniej pensjonariuszki Jadwigi Koszulińskiej mojej ukochanej mamy, która przebywała w pensjonacie 5, 5 roku dziękuję z całego serca za opiekę i czas spędzony z mamą. Okres ten w moim życiu był bardzo ciężki, ale dzięki wspaniałej opiece upłynął spokojnie i z poczuciem bezpieczeństwa o zdrowie ukochanej mamy, której Bóg dał żyć 101 lat.

 

Wdzięczne dzieci i wnukowie,
Serdeczne podziękowanie za troskliwą opiekę i serce nad Naszym Ojcem. Dziękujemy, że dzięki Waszej trosce godnie odszedł z tego świata

 

Katarzyna Kostka,
Serdeczne podziękowanie za troskliwą opiekę nad moją mamą Martą T. z najserdeczniejszymi życzeniami dla całego Personelu.

 

Wiesław Szczepanik
Dziękujemy serdecznie całemu Personelowi za opiekę, trudy w wykonywaniu swojej pracy przy opiece Pana Wacława
Z poważaniem

 

Krystyna Nurczyńska
Dziękuję bardzo za opiekę nad moją siostrą. Życzę całemu zespołowi wytrwania i zdrowia.

 

Mirosław Czerwiński
Bardzo dziękuję za otoczenie prawdziwą troską i opieką nad moją kochaną mamą.

 

Janicka
Bardzo dziękuję za opiekę nad moją Mamą. Choć przebywa tu od niedawna, to moje pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Myślę, że będzie tu miała bardzo dobra opiekę.

 

Leszek Żmuda
Serdeczne podziękowania za opiekę nad moją mamą .
Życzę całemu Personelowi wytrwałości w tej misji.

 

Zbigniew Kuszkow z rodziną
Bardzo dziękujemy za opiekę nad naszą mamą i babcią

 

Jola i Włodek Piskorscy
Z okazji świąt Bożego Narodzenia składamy najserdeczniejsze życzenia zdrowia, uśmiechu i cierpliwości, które tak są potrzebne w opiece nad pensjonariuszami Domu Pogodnej Starości. Jednocześnie bardzo dziękujemy za opiekę nad naszą ciocią, Wandą Krusiewicz.

 

Tomasz Wasilewski
Serdecznie dziękuję za cierpliwość i opiekę nad moją mamą

 

Elżbieta Zabielska
Serdeczne podziękowania za opiekę za cierpliwość nad moją mamą

 

Marianna Kamińska
Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom Domu Pogodnej Starości za dobrą opiekę nad moim tatusiem Mizielińskim Stanisławem w czasie 1,5 rocznego pobytu w tym domu.

 

Stanisława Kowalczyk,
Serdecznie dziękuję za cierpliwość i opiekę nad moim tatą.

 

Oliwia Talowska,
Serdecznie dziękujemy za opiekę nad babcią i mamą zarazem. Za cierpliwość i serdeczność personelu wobec chorej.

 

Sułek Andrzej, Danuta i Ryszard
Serdeczne podziękowania za opiekę nad moją mamą.

 

Ewa Kamińska
Bardzo dziękuję Wszystkim Paniom opiekującym się moją mamą w Domu Pogodnej Starości. Będziemy miło wspominać wasze starania i cierpliwość.

 

Magdalena Kwiatkowska
Serdecznie dziękuję wszystkim pracownikom Domu Pogodnej Starości w Sulejówku za towarzyszenie mojemu ojcu przez 2 ostatnie tygodnie jego życia. Jestem pewna, że odchodził spokojnie i godnie.

 

Barbara Grosik, Włodek Grosik, Danuta Grosik, Tadeusz Grosik
Dziękujemy serdecznie za opiekę, cierpliwość i serdeczność, z którą spotkała się nasza ukochana Mama i Teściowa w Domu Pogodnej Starości. Dziękujemy Personelowi oraz Dyrekcji, że Nasza Helenka mogła spokojnie w dobrych warunkach pod dobrą opieką spędzić ostatnie chwile swojego życia.
Z podziękowaniem

 

Joanna Jabłońska
Serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę nad Emilką

 

Anna Jóźwiak
Bardzo serdecznie dziękuję za opiekę nad siostrami Hanną i Beatą Sekular.

 

B.Tworek – Matuszkiewicz
Dziękuję za troskliwą opiekę nad ojcem w ostatnich tygodniach jego życia

 

Córka Barbara Prasałek
Serdecznie dziękuję za opiekę nad Mamą Henryką Gulczyńską. Spotkała się Ona w tym domu z doskonałą opieką i serdecznością. Życzę Dyrekcji i Personelowi dużo sił i wytrwałości w dalszej pracy.

 

Córka Rubka Agnieszka
Dziękuję serdecznie za opiekę Personelowi i Dyrekcji „Domu Pogodnej Starości” nad Mamą Cecylią Śmietańską. Dzięki Wam Mama wraca do zdrowia! Życzę cierpliwości i wytrwałości w codziennej pracy.

 

Zielińska, Córka Henryki Panufnik
Jestem bardzo wdzięczna pracownikom Domu Seniora za opiekę nad Moją Mamą. Za czystość, serdeczność i fachowość. Życzę powodzenia w rozwoju, bo być może ja kiedyś będę korzystała z Państwa opieki.

 

Mieczysława Szatkowska
Serdecznie dziękuję personelowi Domu Pogodnej Starości za opiekę mojej sąsiadki Dobrowolskiej Wandy, za Ich opiekuńczość jaką darzą Panią Wandę.
Tyle serca i dobroci. Dziękuję. Z mojej strony jestem bardzo wdzięczna.

 

Małgorzata Drabik
Serdeczne podziękowania za opiekę, czułą i serdeczną w ostatnich miesiącach życia mojej mamy.

 

M.Giermasz
Dziękujemy za miłą opiekę, smaczne jedzenie i troskę okazaną naszemu Ojcu/Dziadkowi, który spędził w tym domu prawie trzy tygodnie.

 

Andrzej Sułek
Bardzo podoba nam się obsługa i atmosfera panująca tutaj. Miło jest napisać o tym. Polecam wszystkim potrzebującym właśnie ten ośrodek opiekuńczy.